Haberler

Marketi Soyan Silahlı Gaspçıdan Çocuk Şemsiyeli Önlem ...

Haber Ali AKSOYER Kamera İSTANBUL, DHATuzla'da elindeki silahla kasiyeri tehdit ederek 6 bin TL'yi gasp eden şüpheli S.E. (40) gözaltına alındı.

Haber Ali AKSOYER Kamera İSTANBUL, DHA

Tuzla'da elindeki silahla kasiyeri tehdit ederek 6 bin TL'yi gasp eden şüpheli S.E. (40) gözaltına alındı. S.E.'nin güvenlik kameraları tarafından görüntülenmemek için elinde çocuk şemsiyesi taşıması da güvenlik kameralarına yansıdı. Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi Hızır Reis Caddesi'nde bulunan bir markete 25 Ekim'de gelen kar maskeli bir kişi, kasiyeri silahla tehdit etti, ardından kasadaki 6 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, harekete geçti ve şüphelinin evine giriş anına kadar olan bütün kamera görüntülerini tek tek inceledi. İşsiz olan arada bir de minibüsçülük yapan şüphelinin S.E. olduğunu tespit eden ekipler, dün şüpheli S.E.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli S.E., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuzla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title