Haberler

Mardin'de Başıboş Dolaşan Köpekler, 7 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı!

Güncelleme:

Mardin'de okul çıkışı evine giden 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi, sokakta başıboş dolaşan köpeklerin saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşlar tarafından baygın olarak kurtarılan çocuk, hastaneye kaldırıldı.

Mardin'in Ömerli ilçesinde, okul çıkışı evine giden 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaralandı.

Mardin'de Başıboş Dolaşan Köpekler, 7 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı!

OKULDAN DÖNEN ÇOCUK, KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

Geçtiğimiz günlerde Kayseri'de okul çıkışı köpeklerin saldırısına uğrayan lise öğrencisi Mehmet Özer acı bir şekilde hayatını kaybetmişti. Bu olayın ardından Mardin'in merkez ilçesinde 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Emre Çiftçi, okul çıkışında evine doğru giderken başıboş 4 köpeğin saldırısına uğradı.

Mardin'de Başıboş Dolaşan Köpekler, 7 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı!

BAYGIN OLARAK KURTARILDI

Saldırıda 5 yerinden yaralanan Çiftçi, çevreden yetişenlerin müdahalesiyle baygın olarak kurtarıldı.

Mardin Devlet Hastanesine getirilerek aşıları yapılan Çiftçi'nin, kuduz şüphesiyle vücudundan alınan numuneler Ankara'ya gönderildi.

Çiftçi'nin hastenedeki tedavisi sürüyor.

Mardin'de Başıboş Dolaşan Köpekler, 7 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı!

4 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI

Küçük çocuğun amcası Veysi Çiftçi, yaptığı açıklamada, başıboş 4 köpeğin o sırada okuldan çıkan yeğenine saldırdığını belirtti.

KURTARILMASAYDI KÖPEKLER PARÇALAYACAKTI

Yeğeninin birçok yerinden yaralandığını anlatan Çiftçi, "Saldırı esnasında bayılmış oradan geçen bir kişinin görmesiyle kurtarıldı. Eğer onu kurtarmamış olsaydı, köpekler yeğenimi parçalayacaktı. Kayseri'de yaşanan olaydan daha berbat, daha fecisini yaşayacaktık. Bekliyoruz, durumu ağır, yoğun bakımda. Kafasından ve vücudunda ısırıklar var." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kayseri Mardin 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (44)

KSK Lİ MESUT:

Cins hayvanları beslemekle hayvansever olunmaz. Sokakta Yaşayan yardıma muhtaç hayvanlara sıcak yuva vermekle olur...

13
0
yanıtYanıtla
Bozacı:

Sayın yetkililer lütfen bir önlem alın.Sokakların çoğunda başıboş köpekler var.insanlar korkuyor.

12
0
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Nerde insan hakları. . . Ulan bu çocuk yerine bir köpek bu olayı yaşasaydı. . . Hayvan hakları savunucuları eyleme çıkardı. . . 4 gün gündemi meşgul ederlerdi. . . Belediye ne mi yapardı? Şşş. . . Sessiz olun! Belediye uyuyor. . .

10
1
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

FE ADIYLA YORUM YAPAN KARDEŞİME NE DEMEK KATLEDİLSİN İNSANLAR HERGÜN ÇOCUKLARA ZARA VERİYORLAR ÇOCUKLAR SON ZAMANLARDA YALNIZ DIŞARIDA OYNAYAMIYORLAR. YANILIYORMUYUM. HAYVANLARA GELİNCE AÇ KARDEŞİM AÇ İNSNLAR AÇ KALSINDA BİR GÖRELİM KİM DAHA ZARARLI HAYVANLARMI İNSANLARMI??TEK ÇÖZÜM BARINAKTIR. ÇOCUK İÇİN BENDE ÜZGÜNÜM YAVRUYA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM SAYGILARIMLA

8
2
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

ADNALI KARDEŞESİZİN O ZEHİRLEDİĞİNİZ KÖPEKLERİ ÇEKDİĞİ AÇILARI ALLAHIN HUZURUNDA TEK TEK HESABINI VERECEKSİNİZ DEĞİLMİ?? BU DÜNYADA SİZİN YAŞAMA HAKKINIZ VARSA ONLARINDA VARDIR NE DEMEK ZEHİRLEMEK SİZE GÜVENMİŞ SADIK ALLAHIN YARATTIĞI CANA. BU ZALİMLİĞİ NASIL YAPARSINIZ VE NASIL RAHAT UYURSUNUZ YAZIK CAN VE BEDEN AYIRIMLIGI YAPAN BU İNSANLARIN YAPTIKLARINI OKUYUNCA İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM

5
3
yanıtYanıtla
uzmanlara gelsin:

dün uzman haber programında açıklamıştı. kımıldamadan durup köpeğin seni tanımasına izin verecekmişsin. . . . . tabi canımmmm bunu gel 7 yaşındaki çocuğa, 5 yaşındaki çocuğa yada gel bana anlat. demesi dile kolay. tenha bi köşede o adam köpek sürüsüyle karşılaşsın da görelim. Hayvanları bende severim o ayrı ama sokakta gezen hayvanlar etçil olan hayvanlar olmamalı. . . . .

7
0
yanıtYanıtla
Anonim:

Benden size daha iyi bir tavsiye elinizde bir şey varsa tabi köpek dişleri çıkardı sana doğru geliyorsa hiç koşa elindekini biraz eğilerek vermeye çalış yemek verir gibi köpek o ara ona odaklanıp sakinleşiyor bende oldu sizde olur mu bilmem :D

yanıt1
yanıt5
Anonim:

beğenmeyenler de inşallah bu taktiğe MUHTAÇ KALIR DA BUNLAR GİBİ OLUR AMİN

yanıt0
yanıt0
HAYVANLARI SEVEN Y:

ÇOCUĞA VE AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM TEK ÇÖZÜM BAKIMLI İYİ BİR BARINAKTIR DİYORUM OZAMAN HAYVANLARDA ÇOĞALMAZ VE ACI ÇEKMEZ ÇOCUKLARDA RAHATLA SOKAKLARDA OYNAYA BİLMELERİ İÇİN AMA SON ZAMANLARDA İNSANLARADA GÜVEN YOK BAZI İNSANLARDA ÇOK TEHLİKELİ DUYUYORUZ VE OKUYORUZ DEĞİLMİ??

7
0
yanıtYanıtla
reza:

yalan haber inanmayın

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title