Haberler

Marcelo Saracchi'nin İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Güncelleme:

Galatasaray'ın sol bek transferinde anlaşmaya vardığı Marcelo Saracchi için RB Leipzig Sportif Direktörü Markus Krösche'nin yaptığı "Evrak işlerinin tamamlanmasını, birkaç kağıdın daha imzalanmasını bekliyoruz" açıklamasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. 21 yaşındaki futbolcunun İstanbul'a geliş tarihi belli oldu.

CUMA GÜNÜ İSTANBUL'A GELİYOR

Sarı-kırmızılı takımın 1,5 yıl kiralık olarak kadrosuna katacağı Uruguaylı 21 yaşındaki sol bek 3 Ocak Cuma günü İstanbul'da olacak. Sağlık kontrollerinden geçecek Marcelo Saracchi imzanın ardından 4 Ocak Cumartesi günü kampa katılacak.

GALATASARAY SADECE OYUNCUNUN MAAŞINI KARŞILAYACAK

Galatasaray, RB Leipzig'in Temmuz 2018'de 12 milyon Euro'ya River Plate'ten satın aldığı genç futbolcu için Alman kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek ve yapılan anlaşma gereği sadece oyuncunun maaşını karşılayacak.

NAGATOMO GİDİYOR

Geçen sezon 20 resmi maçta oynayıp 1 asist yapan, genç futbolcu bu sezon 7 karşılaşmada forma şansı buldu ve 1 gol kaydetti. Saracchi'nin transferinin ardından 2.5 sezondur Galatasaray forması giyen Yuto Nagatomo'ya veda edilecek. Leipzig'de beklediği şansı bulamayan Saracchi, Galatasaray'da yeniden çıkış yakalamaya çalışacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Marcelo Saracchi Galatasaray İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (7)

Erhan:

Çöp konteynırı aldılar ve içine atılacak kişi arda turan onu da alın tamamdır

6
8
yanıtYanıtla
yuh yuh:

bu kim ya boş transferlerden biri

3
6
yanıtYanıtla
Kalender038:

Seri yede neler denmişti. Vay harika, vay kral, vay çok iyi. Eeeee sonuç! Kocaman bir fiyasko; adam ömrü boyunca kırmızı kart görmemiş bize gelir gelmez kırmızı gördü. Bunuda görecez bakalım.

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Falcao dan iyidir

0
5
yanıtYanıtla
hakan:

Eski futbolcumuz Riiera gibi akıllı sol bek almak lazım bizimkiler hıza bakıyor ama futbol bilgisi sıfır olanları topluyor inşallah bu oyuncu öyle olmaz

1
2
yanıtYanıtla
ass:

fos transfer daha al işte nagamotonun 10 yaş önceki hali ama ondan daha güçsüz ve sadece bu sezon 4-5 maç oynamış

1
2
yanıtYanıtla
aa:

ya he he

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title