Haberler

Mansur Yavaş'tan Şikayetçi Olan Necmettin Kesgin'in Avukatı, Şule Çet'in Sanığının da Avukatı Çıktı

Güncelleme:

CHP ve İYİ Parti'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'tan şikayetçi olan Necmettin Kesgin'in avukatının, Şule Çet'in sanığının da avukatı olduğu ortaya çıktı.

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş'tan şikayetçi olan iş insanı Necmettin Kesgin'in avukatı Levent Ekmen'in , Şule Çet'in sanığının da avukatı olduğu ortaya çıktı.

Abcgazetesi'nde yer alan habere göre, Mansur Yavaş'ın kendisi adına 600 bin dolarlık sahte senet düzenlediğini iddia ederek şikayetçi olan Necmettin Kesgin'in avukatının aynı zamanda Şule Çet'in sanığının avukatı olduğu ortaya çıktı.

ŞULE ÇET DAVASINDA SKANDAL BİR SAVUNMAYA İMZA ATMIŞTI

Kesgin'in avukatı Levent Ekmen, Şule Çet davasında, Şule'nin bakire olmadığını, kızlık zarında eski yırtıklar olduğunu belirterek skandal bir savunmaya imza atmıştı.

Mansur Yavaş'tan Şikayetçi Olan Necmettin Kesgin'in Avukatı, Şule Çet'in Sanığının da Avukatı ÇıktıAvukat Levent Ekmen

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mansur Yavaş Şule Çet Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title