Haberler

Husumetli aileler arasında çıkan kavgada bir aile yok oldu: 4 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Manisa Salihli'de daha önce mera tartışması yüzünden aralarında husumetli olan iki aile arasında yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu hepsi aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ise yaralandı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde aralarında daha önceden mera yüzünden husumet olduğu iddia edilen 2 aile arasında çıkan tartışmada aynı aileden 4 kişi ölürken, diğer aileden de 1 kişi yaralandı. Olayda öldürülen 63 yaşındaki Hasan Mısırlı'nın cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.

Husumetli aileler arasında çıkan kavgada bir aile yok oldu: 4 ölü, 1 yaralı

ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, olay, saat 11.00 sıralarında Salihli'ye bağlı Eldelek Mahallesi'nde meydana geldi. Bekir K. (57) ve Galip K. (57) isimli 2 kardeş ile daha önceden aralarında mera yüzünden husumet bulunan Halime Mısırlı (64), Halil İbrahim Mısırlı (40), Hasan Mısırlı (63) ve Halil Mısırlı (41) isimli şahıslar arasında tartışma çıktı.

Husumetli aileler arasında çıkan kavgada bir aile yok oldu: 4 ölü, 1 yaralı

AV TÜFEĞİYLE 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken cezaevinden yeni çıkan Hasan Mısırlı (63), Bekir K'yı (57) bıçakla yaraladı. Tartışmanın büyümesi sonucu Galip K. isimli şahıs yanında bulunan av tüfeği ile Halime Mısırlı, Hasan Mısırlı, Halil Mısırlı ve Halil İbrahim Mısırlı'yı av tüfeği ile vurarak öldürdü. Hasan Mısırlı'nın cezaevinden yeni tahliye olduğu öğrenildi.

Husumetli aileler arasında çıkan kavgada bir aile yok oldu: 4 ölü, 1 yaralı

FAİLLER YAKALANDI

Olay sonrasında; olayda hafif şekilde yaralanan Bekir K. ile olayın şüphelisi olan Galip K. isimli şahıslar olayda kullanıldığı tespit edilen av tüfeği ile birlikte yakalandı. Jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (149)

Abuzer:

Al sana af

203
25
yanıtYanıtla
uğur:

ne alaka al sana af dion !! adamın sucu ne şimdi

yanıt28
yanıt116
Uğura cevap:

Olayın başında hapisten çıkan adam diğer adamı bıçaklıyor olay bunun üzerine büyüyor. Haberi iyi oku

yanıt78
yanıt5
urfalı:

nasıl olsa af var

115
13
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bazi istisna suçlar af disindadir. Adam oldurmenin affi yok. Muebbet yer oturur icerde.

yanıt6
yanıt14
Affı Savunma Kardeş:

Seni biri yaraladı malını çaldı affeder misin. Devlet neden affediyor. Ayrıca daha kaç gün oldu 9 yaşında kızı öldüren ve içeriden çıkıp birinin başını ezen vs. Burada da adam çıkmış içeriden ve bir olayı başlatmış. Hiç bir zaman insana karşı işlenen suçlara af gelmemeli.

yanıt3
yanıt1
konya:

katile af yok mu aladdın cakıcı nasıl cıktı 65 üstü katillerde serbest

yanıt6
yanıt1
CAN DEP:

Bu durum dogu ve Güney doguda olmus olsaydi..bin tane kulp takardilar demeki cehaletin yurdu yok cehalet cehaletir...

36
6
yanıtYanıtla
BARIŞŞŞŞŞŞŞŞ:

bankadan para havale edenler içerde katillere hırsızlara tecavuzlere af al af işte sonu bu

28
9
yanıtYanıtla
Maho Dayı:

Haberi nedenle okudun

yanıt7
yanıt9
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title