Haberler

Manisa Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki bir GSM şirketine ait işyerine gece kapıyı kırarak giren 3 hırsız, 1.5 dakika içerisinde son model 20 cep telefonunu ve kasadaki yaklaşık 10 bin liralık nakit parayı çalıp kayıplara karıştı.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki bir GSM şirketine ait işyerine gece kapıyı kırarak giren 3 hırsız, 1.5 dakika içerisinde son model 20 cep telefonunu ve kasadaki yaklaşık 10 bin liralık nakit parayı çalıp kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kameralarınca görüntülendi. Akıncılar Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir GSM şirketine ait işyerine, dün (çarşamba) saat 01.30'da, 3 hırsız girdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; 3 hırsızın işyerinin önüne gelerek kapıya yüklenip kırdıkları görüldü. Yaklaşık 1.5 dakika içerisinde piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan son model 20 cep telefonunu çalan hırsızlar, kasadaki 10 bin lira nakit parayı da alıp kaçtı. Hırsızların o anlarda, işletmeden aldıkları telefon ve parayla dışarı çıktığı, kısa süre sonra tekrar işyerine girip bu kez alarm kilitlerini sökemedikleri cep telefonlarını hızlıca alarak götürdüğü görüldü. GSM şirketinin işyeri koordinatörü Erhan Yılmaz, olay anında kendisinin cep telefonunun alarmının çaldığını ve hemen cep telefonundan işyerinin güvenlik kameralarını açarak hırsızları gördüğünü anlattı. Hemen evinden çıkıp işyerine gelen Yılmaz, hırsızları az farkla kaçırdıklarını belirtti. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayıyla ilgili polis ekipleri, zanlıların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan geçen 3 Ocak'ta, Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir GSM bayisinin kapısı da aynı şekilde kırılarak cep telefonları ve nakit para çalındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Yılmaz Akıncılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title