Haberler

Mamaklı kadınlardan yıl sonu sergisi

Güncelleme:

Mamaklı kadınlardan yıl sonu sergisiANKARA - Mamak Belediyesi, Aile Merkezleri'nde kursiyerlerin hazırlamış olduğu ürünler "El Emeği Göz Nuru Yıl Sonu Sergisi'nde sergilendi.

Mamaklı kadınlardan yıl sonu sergisi

ANKARA - Mamak Belediyesi, Aile Merkezleri'nde kursiyerlerin hazırlamış olduğu ürünler "El Emeği Göz Nuru Yıl Sonu Sergisi'nde sergilendi.

Mamaklı kadınların, Mamak Belediyesi Aile Merkezleri'nde düzenlenen kurslarda yaptıkları ürünler Cernmodern'de sergilendi. Düzenlenen sergiye Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Hak - İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Benin, Nijerya, Güney Sudan ve Gabon büyükelçilerinin eşleri katıldı.

Aile Merkezleri'nde verilen kurslara her yaştan ve meslekten Mamaklı kadınları yoğun ilgisinin olduğunu söyleyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Aile Merkezleri'mizde her yaş ve meslekten Mamaklı hanım kardeşimizin ilgi ve talepleri doğrultusunda, yeteneklerini keşfedip geliştirebilecekleri kurslar verildi. Merkezlerde ayrıca, çeşitli spor imkanlarının yanı sıra, yeni dostlukların oluşturulduğu sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunma olanağı da sunduk" şeklinde konuştu.

"Çocuklar Eğlenirken Öğrenme İmkanı Buluyor"

Aile Merkezleri'nde çocuklar için oyun odalarının ve eğitmenlerin olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Köse, Aile merkezlerimizde anneleri eğitim görürken çocuklar da onlar için kurduğumuz oyun odalarında eğitmenler eşliğinde oynayarak öğrenme imkanı buluyor"diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Murat Köse Mamak Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title