Haberler

Mahkeme, Galatasaray'a kayyum atanması talebini reddetti

Güncelleme:

İdari ibrasızlıkla başlayan, sonrasında hem yönetim kanadının hem de üyelerin mahkemeye taşıdığı süreçle ilgili 7. Sulh Hukuk Mahkemesi kararını verdi. Görülen davada, kayyum talebi reddedildi. Galatasaray Yönetimi diğer davalar (21 Şubat) sonuçlanana kadar mevcut hali ile devam edecek.

İdari ibrasızlıkla başlayan sonrasında hem yönetim kanadının hem de üyelerin mahkemeye taşıdığı süreçle ilgili dava, 7. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görüldü. 7. Sulh Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'a kayyum atanması ile ilgili davayı reddetti.

Eski başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, hakim müdahalesi talebiyle Galatasaray'a kayyum atanması için dava açtı. İstanbul 7. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen dava reddedildi.

21 ŞUBAT'TA BİR DAVA DAHA VAR

Galatasaray için 21 Şubat'ta, Genel Kurulun iptal davası görülecek. Mahkemenin tedbir kararını bozmayıp, bilirkişiye yolladığı dosyayla ilgili karar verilecek.

Davanın reddi halinde Galatasaray yönetimi görevine devam edecek, kabul edilmesi durumundaysa olağanüstü seçime gidilmesi gerekecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

mustafa:

ya ne gerek var gs a kayyum atamaya zaten devlet yönetiyor gs ı

11
29
yanıtYanıtla
MISTIK FISTIK:

En azından mali moç gibi para verip rezil olmuyoruz sağa sola.

yanıt11
yanıt7
Alparslan Güven:

Senin devlet dediğin o kutsalı GS tanıttı dünyaya reis.

yanıt1
yanıt1
WESLEY SNEİJDER:

Ali Koç, febe başkanlığını bırakıp acunun survivor yarışmasını katılacakmış.

24
9
yanıtYanıtla
AA:

Bu İstanbul''lu şike takımlarından bişey olmaz. . . vesselam. Alayınız aynı.

yanıt2
yanıt3
AVNİ:

şike Saray

6
19
yanıtYanıtla
AA:

Bu İstanbul''lu şike takımlarından bişey olmaz. . . vesselam. Alayınız aynı.

yanıt0
yanıt6
BJK:

YA BU GS Yİ ANLAMAK ÇOK ZOR TAKIM 2 SENE ŞAMPİYON OLMUŞ BU SENE EN GÜÇLÜ ADAYLAR ARASINDA HALA BAŞKANLARINI TAŞLIYORLAR VALLA ANLAM VEREMİYORUM

17
4
yanıtYanıtla
aslan parçası:

kulübü karıstırmak isteyen liseci tayfa ya allah baska kapıya

15
4
yanıtYanıtla
MONDRAGON:

GALATASARAY a kalkan eller kırılsın.Başkanımız MUSTAFA Bey e kalkan eller kirilsin.Buyuk Hocamız pardon İmparator FATİH E kalkan elleri kırarız..kahrolsun liseli Gezi zihniyeti... Basbugumuz Büyük Şanlı GALATASARAY

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title