Haberler

Mahalleyi kızak pistine çeviren çocukların kayak keyfi - KARS

Güncelleme:

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nden görüntü Genel görüntüler Sokak da kızakla kayan çocuklardan görüntü Kayan çocuklar ile röportaj KARS - Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkilerken, kar yağışına sevinen çocuklar karın keyfini yaşadı.

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nden görüntü

Genel görüntüler

Sokak da kızakla kayan çocuklardan görüntü

Kayan çocuklar ile röportaj KARS - Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkilerken, kar yağışına sevinen çocuklar karın keyfini yaşadı.

Kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığı Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kayak severler, kayak kızak kayarak karın keyfini yaşarken, ilçe merkezinde de çocuklar, yolları kızak pistine çevirdi.

Tepe Mahallesinde bir araya gelen çocuklar, caddenin bir bölümünü kızak pisti gibi kullanarak karın keyfini doyasıya yaşadı.

Çocuklardan Bayram Alkan, kar yağışına çok sevindiklerini belirterek, "Çok güzel kar yağdı, karı çok seviyoruz. Mahallede arkadaşlarla bir araya gelerek caddede kızak kayıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cıbıltepe Kayak Merkezi Kars Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title