Haberler

Mahalleli Sokağa Döküldü İmam Camiye Kaçtı

Güncelleme:

Zonguldak Ereğli'de mahalleli ile imam arasında kavga çıktı. Korkuya kapılan imam kendisini camiye kilitleyerek polisi bekledi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mahallenin imamı ile mahalle sakinleri arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonrası kendisini camiye kilitleyen imam, polis ekiplerinin gelmesi sonrası karakola götürüldü.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Yukarı Kışla Camii İmamı Yaşar Taşcı, iftar vakti camiye giderken, yol kenarında duran otomobilin içerisinde oturan gençlere baktı.

Gençlerin "Niye bakıyorsun?" demesine tepki gösteren imamın damadı Mehmet Yıldız ile Memduh ve Emrah Aytekin arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

KENDİSİNİ CAMİYE KİLİTLEDİ

Kavgayı duyan çok sayıda mahalleli sokağa dökülünce cami imamı Yaşar Taşçı ile damadı Mehmet Yıldız olayların daha fazla büyümemesi için kendilerini camiye kilitleyip polise haber verdi.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi mahalledeki vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Cami İmamı Yaşar Taşçı ve damadı Mehmet Yıldız ile kavgaya karıştıkları öne sürülen Memduh, Emrah ve babaları Muharrem Aytekin'i ayrı ayrı polis otosu ile ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Taraflar karakolda birbirlerinden şikayetçi oldu.

MAHALLELİ İMAMDAN RAHATSIZ

Mahalle sakinleri, imama tepki göstererek, çok sakin olan mahallelerinde böyle bir olayın yaşanmasını istemediklerini söyledi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Yıldız Zonguldak Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

hamit:

keşke bu immamlarin yerine papazlar olsaydı.

17
70
yanıtYanıtla
huso:

müslüman beldede ne işin var papaz sevdalısı papaz bulacağın beldeye git

yanıt14
yanıt3
eda:

Keşke, daha medeniyetli olacaktık.

yanıt6
yanıt6
sahtekarların dini:

ben camiye filan gitmiyorum benden kesilen vergiden imama maaş veriliyorsa zehir zıkkım olsun çocuklarından cıksın felc olsun hepsi

26
53
yanıtYanıtla
DİNİME KÜFREDEN BARİ MÜSLÜMAN OLSA:

Sen de memnun değilsen ülkenin vatandaşlığından çıkıp herhangi bir ülkenin vatandaşı olabilirsin. Siz ve sizin gibiler İMAMIN MAAŞINI ÖDEMEYİ BİLMEZ AMA PAPAZIN BORCUNU ÖDEMEYİ İYİ BİLİRSİNİZ.

yanıt15
yanıt8
memleket sevdalısı:

senin bu memlekette yerin yok zaten aldığın nefes zarar yürü git nerde yaşayacaksan yaşa

yanıt2
yanıt1
hakikat:

senin bedduan gecmezkiiiii hakgeldidatılzai oldu. . .

yanıt0
yanıt1
sucu:

Vay be imamlardan rahatsız ne kadarda ''insan'' varmışda kimsenin haberi yokmuş, siz hangi dine mensupsunuz hayatında iki rekat namaz kılmamış şahsiyetlere bak neredeyse imamın şahsında tüm dine sövecekler şahsiyetsizlere bak imamlık peyganber makamıdır, hadsizlik etmeyin kimsenin bu makama hakaret etmeye hakkı yok. Def olun gidin mensubu olduğunuz dinin önderlerine sövün

39
22
yanıtYanıtla
KEMAL BEZİROĞLU:

Oh oldu keşke evire çeviredövselerdi. cami cemaat dernek görevlileri kendilerini herkesin efendisi sanıyor herkese sataşıyor

21
36
yanıtYanıtla
yürü be hoca:

diyanet kapatılsın hiç bir faydası yok her cami kendi imamını bulur , cami derneği var imam bulur görevlendirir maaşınıda cemmatten toplar. devletten alınan maaşla dinmi olur bir kişi hakkımı helal etmiyorum dese yeter

26
27
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title