Haberler

AMATEM'e Yatırılmak İsteyen Madde Bağımlısı Vatandaş, Polise Yalan İhbarda Bulundu

Güncelleme:

Adana'da ''Aileme zarar verdim, gelin beni alın'' diye kendisini ihbar eden madde bağımlısı vatandaşın, AMATEM'e yatırılmak için yalan ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

Adana'da madde bağımlısı vatandaş, ailesine zarar verdiğini söyleyip kendisini ihbar etti. Olay yerine giden polis, şahsın kendisini AMATEM'E yatırmaları için ihbar ettiğini öğrendi

''AİLEME ZARAR VERDİM GELİN BENİ ALIN''

Olay, Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi 69166 sokakta meydana geldi. 37 yaşındaki madde bağımlısı Aykut C., 155 polis ihbar hattını arayıp, "Aileme zarar verdim, gelin beni alın" ihbarında bulundu. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri Aykut C.'in bulunduğu daireye çıktı.

AMATEM'E KALDIRMALARI İÇİN İHBAR ETMİŞ

Daha sonra yapılan ihbarın asılsız olduğu öğrendi, Aykut C. kendisini AMATEM'e kaldırmaları için böyle bir ihbar yaptığını söyledi. Gelen sağlık ekiplerince Aykut C. Adana Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title