Haberler

Maç sonunda Sergen Yalçın'dan itiraf: Çok özlemişim

Güncelleme:

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'a konuk olan BtcTurk Yeni Malatya spor, Vodafone Park'tan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Malatya ekibi, Beşiktaş'ın 6 maçlık galibiyet serisine son verirken, teknik patron Sergen Yalçın, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa yorumladı.

Güçleri doğrultusunda doğru bir oyun sahaya koyduklarını ifade eden Sergen Yalçın, "Burada Beşiktaş'a karşı oynamak kolay değil. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Doğru oyunu oynadığımızı düşünüyorum. Mütevazı bir Anadolu takımıyız biz. Gücümüz doğrultusunda doğru oyunu oynamaya çalıştık" dedi.

"BİZ ÜRETEMEDİK, ONLAR DA ÜRETEMEDİ"

Farklı bir oyun oynadıklarını belirten genç teknik adam, "Biz üretemedik ama oyunun büyük bölümünde onlar da üretemedi. Rakip risk almaya başlayınca, bizim önde hızlı etkili oyuncularımız var. Şans yakalayacağımızı biliyorduk, şans bize güldü. İçeride kaybettiğimiz maçı telafi ettiğimizi düşünüyorum. Bu oyun planlıydı. Tamamen bu oyununun üstüne çalıştık. Geçen haftaki Kasımpaşa maçında da arkada çok boşluk veriyorlardı, bizim planımız oyunun büyük bölümünde beklemekti. Bifouma'yı da bu yüzden beklettik. 1-2 pozisyon dışında çok net pozisyon vermedik. Biz üretemedik ama onlara da ürettirmedik. Farklı bir oyun oynadık. Bundan sonra biz de oyun tarzımızı değiştireceğiz, böyle oynayacağız" şeklinde konuştu.

"ÇOK ÖZLEMİŞİM"

Tekrar efsane olduğu yere döndüğü için mutlu olduğunu da belirten teknik adam, "Dolmabahçe'yi çok özlemişiz tabii ki, burada olmak büyük mutluluk. Yıllarca burada şampiyonluk kazandık, kupalar kazandık. Bunun bir spor olduğunu unutmayalım, daha sakin olmak lazım.Maçlar kazanılır, kaybedilir. Beşiktaş hedefinden bir şey kaybetmedi, zaten ligin en büyük şampiyonluk adaylarından" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (13)

cemil:

bir fenerli olarak diyorum türk futbolunun yıldızı sensin sergen abi çok klas adamsın.

9
2
yanıtYanıtla
kartal:

birgün seni beşiktaşın başında görecegiz o gün gelecek inşallah adamsın

9
1
yanıtYanıtla
BAŞKAN:

adamsın sergen futbolun kadar kişiliğinde karakterinde güzel kardeşim yolun ve bahtın açık olsun başarılar malatya

9
0
yanıtYanıtla
Tinerci:

ya şu adamın Beşiktaş''ta olduğunu hayal etmek bile çok güzel. İnşallah birgün.

6
1
yanıtYanıtla
bjk:

gençken hepimiz kadar haylazdı amma çok zeki bir o kadarda teknik türk futbolcu olarak gelmiş geçmiş en iyisi şimdi olgunlaştı hayata bakış açıda değişti bence futbolda o pişmanlıklarını şimdi teknik dierktör olarak almanın peşinde beşiktaşıma yakışacak adam

6
1
yanıtYanıtla
çok özlemiş belli:

fenerbahçe galatasaray sayesinde havlu atacağı lige tekrar ortak oldu bayram yapıyor şuanda başkan olsam bu adamı asla beşiktaşa hoca yapmam hiç bir zaman rakiplere karşı şu oyunun yarısını bile oynatmadı

0
6
yanıtYanıtla
düşünen insan:

ulan bizi sergen mi bozacaktı kadere bak :)

3
1
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Maçtan sonra kesin diskoya gitmiştir.

1
3
yanıtYanıtla
Katolik protestan:

Orda da durmazsın. Bahse girerim 1 ay sonra bırakırsın

0
3
yanıtYanıtla
UNI GS:

BAZEN BU ADAMI SEVİYORUM YA.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title