Haberler

İstanbul Kağıthane'de lüks cipe silahlı saldırı saniye saniye kamerada

Güncelleme:

Kağıthane'de motosikletli saldırganlar tarafından seyir halindeki lüks cipe silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı anı kameralara yansırken, yaralı 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Dün saat 14.30 sıralarında İstanbul'da Kağıthane Merkez Mahallesi Osman Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde lüks ciple seyir halinde olan 4 kişi, sokak girişinde bekleyen motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

2 KİŞİ YARALANDI

Saldırıda cipteki Can D. ve Ergin G. yaralandı. Olayın ardından saldırgan arkadaşının motosikletine binerek kaçarken, yaralılar ise taksiyle özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırının olduğu yerde çok sayıda boş kovan buldu. Hastaneye götürülen yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis saldırganı ve yanındaki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Silahlı saldırı anı ve saldırganın motosikletle kaçtığı an ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde sokak başında bekleyen silahlı saldırgan seyir halindeki cipe ateş açıyor. Ateşin ardından saldırgan kaçıyor, kaçtığı esnada yere düşüyor. Saldırgan daha sonra kendisini bekleyen motosiklete binerek kaçıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane Haberler

500

Yorumlar (18)

Türkiyem:

Dizileri izlemeye devam Allah islah etsin

31
4
yanıtYanıtla
İstanbul:

mexico citye döndü güzelim İstanbul

28
4
yanıtYanıtla
Vatandas:

Ulkemizdeki kisilerin teker teker gelir- gider kayitlari tutulmadigi muddetce, herkez mafyavari bir sekilde para kazanma derdinde oldukca ve Devletin olmadigindan cesaret alindikca bu olaylar devam edecekdir..

19
6
yanıtYanıtla
Melis:

Ülke New York a döndü pardon teksas

9
5
yanıtYanıtla
urfalı:

meksika

yanıt5
yanıt1
Hulusi:

Türkiye

yanıt1
yanıt2
Genc:

Abdülhamit gul istifa

9
4
yanıtYanıtla
Buroş:

Eskiden insanlarda devlet korkusu vardı böyle bir şey yok

12
1
yanıtYanıtla
Genc:

Trabzonu sampiyon yapan hukumete tesekkur Fener besiktas cimbom hukumet arkamizda kesin sesinizi Tarim bakani bir zahmet domates ihracatini da yasaklayin

5
6
yanıtYanıtla
Mehmet:

Dikkatimi çeken o adam çocuğun elini tutup yoluna devam etmesi. Kendi canını düşünmüyorsun o çocuğun canınu hiçe sayamazsın. Silahın sıktığını görüyor bide

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title