Haberler

Lucescu'nun Beşiktaş'la imzalayacağı sözleşmenin detayları belli oldu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın teklifini şartlı kabul eden Mircea Lucescu 6 ay deneme süresi koydu. Kariyerinde ilk kez teknik direktörlük dışında bir görev yapacak olan 74 yaşındaki Lucescu, yeni bir sistem kuracak ve oyuncu transferinde de yardımcı olacak.

Beşiktaş'ta kulübe futbol aklı olarak getirilmesi için anlaşılan Mircea Lucescu'nun gelişi yaşadığı soğuk algınlığı nedeniyle birkaç gün gecikti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; deneyimli teknik adamın önümüzdeki günlerde İstanbul'da Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşüp göreve başlayacağı öğrenildi. Lucescu kulübün profesyonel olarak yeniden yapılanması ve kadro planlaması üzerine çalışacak. İlk etapta 5-6 ay süreyle kendisini ve mevcut yapının durumunu ölçecek olan 74 yaşındaki Lucescu, bu süreçte yönetimin planlarına yardım edecek.

100 OYUNCULUK LİSTE HAZIR

Lucescu ile uzun süreli sözleşmeden ziyade kendisinin isteğine yönelik çalışma olacağı kaydedildi. İki ay önce ameliyat olan ve Haziran'a kadar çalışması doktor tarafından uygun görülmeyen tecrübeli ismin, sağlık durumunu da ölçeceği ve buna göre daha uzun vadeye karar vereceği belirtildi.

Rumen futbol adamının 100'e yakın yabancı oyuncu ve çok sayıda yerli futbolcuların olduğu listeyle görevine başlayacağı kaydedildi. Listede Avrupa'daki gurbetçiler ve G.Amerika ağırlıklı yabancıların bulunduğu, genç yaş kategorilerinden tecrübeli isimlere kadar geniş bir portföyün olduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabah Gazetesi Mircea Lucescu Beşiktaş Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

reis1990:

iş yapar

4
11
yanıtYanıtla
erkin:

Hep beyhude isler bunlar. . .

10
2
yanıtYanıtla
YETER:

Türkiyenin yakasından düş artık ya

10
1
yanıtYanıtla
YORUMCU:

LUCESCU YERİNE SAMET AYBABA DAHA İYİ OLURDU. SÜPER LİGİ BİLEN, SERGEN HOCAYI VE BEŞİKTAŞI YAKINDAN TANIYOR. İSABETLİ OLUR.

4
3
yanıtYanıtla
FERO:

Kulanma tarihi uzun zaman once gecmis

5
2
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

73 yaşındaki piri fani bir adamdan ne bekliyorlar anlamadım. . .

4
1
yanıtYanıtla
Turkiyeli:

Ne faydası olacak para yok diyorlar böyle abuk sabuk işlere para veriyorlar

3
1
yanıtYanıtla
müthiş transfer:

Hayret yaa, nedir bu lucescu takıntısı türkiyede HAstaneye yakın bir yerden ev tutunda

3
0
yanıtYanıtla
NEDEN NEDEN NEDEN:

Bu ülkenin spor üniversiteleri niye yok oralardan futbol antrenörleri niye yeterince yetişmiyor. Bu futbol hocası diye kendilerini kabul ettirenler niye doktor maaşının yüzlerce mislisini alıyorlar? Bu ülkede binlerce kişi futbol antremanı yaptıracak kadar bilmesine rağmen niye milyon dolarlar alan yabancı antrenörler getirtiliyor? Futbol hocası alt tarafı nedir ki en fazla asgari maaşın 3-4 misli alması gerekirken niye böylelerine astronomik maaşlar ve primler veriliyor?

2
0
yanıtYanıtla
hadi oradan:

tabi tabi tabi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title