Haberler

Lisede öğretmen dehşeti! 15 yaşındaki öğrenciyi dövdü, tekmeledi, yerlerde sürükledi

Güncelleme:

ABD'de bir vekil öğretmenin, öğrencisine uyguladığı şiddetin görüntüleri tüm dünyada gündem yarattı. Görüntülerde öğretmenin, 15 yaşındaki öğrenciyi sıradan çekerek yerde sürüklediği ve tekme tokat dövdüğü görülüyor.

Tüyler ürperten olay, ABD'nin Teksas eyaletinde meydana geldi. 32 yaşındaki vekil öğretmen Tiffani Lankford, Teksas'taki Lehman Lisesi'nde başka bir öğretmenin yerine bakıyordu.

Lisede öğretmen dehşeti! 15 yaşındaki öğrenciyi dövdü, tekmeledi, yerlerde sürükledi

DAYAK GÖRÜNTÜSÜ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI

Ders sırasında yaşanan korkunç olayları gösteren bir video ise, tüm dünyada yankı buldu. Lankford'ın bir öğrenciyi sıradan çekerek yerde sürüklediği ve öğrenciyi tekme tokat dövdüğü görüntüler sosyal medyada olay yarattı.

Lisede öğretmen dehşeti! 15 yaşındaki öğrenciyi dövdü, tekmeledi, yerlerde sürükledi

KADIN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Vekil öğretmen korkunç görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tutuklandı. Kadının saldırısına uğrayan öğrencinin henüz 15 yaşında olduğu açıklandı. Beyin sarsıntısı geçirdiği bildirilen ve adı açıklanmayan öğrenci, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Teksas Haberler

500

Yorumlar (43)

Black sword:

İyi yapmış eline sağlık, kadın öğretmen arkadaşım Urfa da görev yapıyor, bazen dalga geçerek tükürüyorlar, sinirden kaç defa ağladım,bir şeyde diyemiyom diyor. Gelde meslek ifa et bu şartlarda!

81
8
yanıtYanıtla
Meto:

Doguda ogretmenlik yapmak polislikten daha zor

yanıt14
yanıt1
Bir Zamanlar Anadolu:

Bu memlekette gençliğin toplu bir tımara ihtiyacı var TATLI-SERT!

yanıt8
yanıt0
MEMUR:

Terbiyesizlik yapmayiniz, insanlar arasinda nifak ve kin sokmak icin bu tür cïrkin yorumlar yapiyorsunuz. Urfada askerlik yaptim. ögretmen olanlarda, cok farkli görevlerde olan arkadaslarimda vardir. Urfada ve dogu bölgemizdeki cocuklarin cogunlugu, edepli büyüklerine saygili utangac ve cekingen insanlardir. sla böyle

yanıt0
yanıt0
Hak:

Yani aslında bazı öğrenciler hak etmiyor değil

41
9
yanıtYanıtla
Faruk:

Dayağın ayarını kaçırmamak kaydıyla hak edene uygulanması taraftarıyım. Çünkü herkes laftan anlamıyor. Sonra ne saygı kalıyor hocaya karşı ne de hürmet. Bağırmak yetmiyor. Tepene çıkıyorlar ama bir şey yapamıyorsun. Çok saçma değil mi?

27
7
yanıtYanıtla
HH:

Öğretmen misiniz bilmiyorum. Sizin denkleminize göre öğrencininde dövme hakkı ortaya çıkar.

yanıt14
yanıt17
Ali:

Aferin hocam. Ağzını burnunu kır, parçala lanet olası pis öğrenciler. . . :-)

21
11
yanıtYanıtla
ADINI YAZ:

HER KİMKİ EĞİTİMDE DAYAK YOKTUR DERSE VATAN HAİNİDİR !

9
10
yanıtYanıtla
Hadi:

Hadi la dümbük.

yanıt10
yanıt4
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title