Haberler

2000'li Yılların Ünlü Popçusu Lara, Son Haliyle Görenleri Şaşırtıyor

Güncelleme:

2000'li yılların ünlü popçusu Lara'nın son halini görenler tanıyamıyor. Son hali ile dikkat çeken şarkıcı Lara, paylaşımlarıyla hayranlarının ağzını açık bırakıyor.

Ünü 2000'li yıllarda zirve yapan şarkıcı Lara'nın estetikli halini görenler tanıyamıyor. Peki Lara kimdir, kaç yaşındadır, son hali nasıl? İşte Lara hakkında merak edilen her şey...

ESTETİK YAPTIRDI

Ünlülerin estetik modasına 2000'li yılların şarkıcısı Lara'da dahil oldu. Çene kemiği incelen Lara, kaşlarını kalınlaştırdı. Burnuna da küçük bir müdahalede bulundu.

Lara Kimdir?

LARA KİMDİR?

Asıl adı Fatma Nur Ergüder olan Lara, 19 Mart 1979'da Kırıkkale'de dünyaya geldi. Müzisyen bir ailenin çocuğu olan Lara, lise eğitimini tamamladıktan sonra Alanya'da hosteslik yapmaya başladı.

Lara Kimdir?

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN KADIN SANATÇI SEÇİLDİ

İlk albümü olan "Işık"ı 2003 yılında piyasaya süren Lara, 2004 yılında 10. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" seçildi.

Lara Kimdir?

ALTIN ALBÜM ÖDÜLÜ ALDI

2005 yılıda " Adam Gibi Adam" adlı hit parçalardan oluşan albümü çıkardı. Lara, bu albümle 4. Müyap Müzik Ödülleri'nde "Altın Albüm Ödülü"nün sahibi oldu.

Lara Kimdir?

2017 YILINDA SİNGLE ÇIKARDI

2008 yılında "Yadigar" albümünü piyasaya süren Lara, 2010 yılında"Yolla" isimli 4 şarkıdan oluşan maksi single albümünü piyasayasürdü.2014 yılında Mutlu Genç ile birlikte ''Maç Kaç Kaç'' parçasına düet yapan Lara, 2015 yılında "Bi Sana" isimli şarkıyı piyasaya sürdü. Lara, 2017 yılında "İhaneti Giyinmişsin" adlı single çalışmasını yaptı.

Lara Kimdir?

Lara Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lara Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (35)

EMOXX:

AŞKTA DERTLER KATMER KATMER. . ZAMANINDA NEZ LE BERABER ÜLKECE ZOR DURUMDAYKEN ÇOK YARDIMCI OLDULAR SAĞOLSUN

18
4
yanıtYanıtla
Dr.Timur:

bunu ilk gördüğümde ilkokuldaydım şimdi doktor oldum hala çekici geliyor tıbbın gücü

11
6
yanıtYanıtla
Hasan:

Eline dusecek hastalara yazik

yanıt18
yanıt0
CANAN:

Aynı tornadan çıkmış ürünlerden biri daha. . .

15
1
yanıtYanıtla
GIRIGGALE:

BEN ESTETİK VE MAKYAJ OLMADAN HAYRAN BIRAKANA GÜZEL DERİM DİĞER TÜRLÜ PARASI OLAN GÜZEL OLUR

12
1
yanıtYanıtla
emel:

neden herkes angelina ıolie ye benzemeye çalışıyor anlamadım gitti, neden kendi kimliğinizi yok ediyorsunuz fiziğinizi değiştirip başkasıyla yer değiştiriyorsunuz

10
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Basarılı bir operasyon olmuş.Çakma Anjelina

10
0
yanıtYanıtla
özgür:

dahada güzelleşmiş

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

estetiğe güzel diyen diyeni cidden anlamıyorum. .

7
2
yanıtYanıtla
NİL:

ANGELİNA DAN DAHA GÜZELSİN BAŞKA ESTETİK YAPTIRMA ŞEKERİM

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title