Haberler

Kuzuları Marketinde Besliyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Marketteki kuzulardan detay görüntü, - Vatandaşların ilgisi, - Kuzularla ilgilenen Mehmet Vural ile röportaj, Kuzuları marketinde besliyor- Şanlıurfa'da bir esnaf, arkadaşı tarafından hediye edilen 2 kuzuyu marketinde çay içirip cips yedirerek besliyor- İşletmeci Vural: "Büyüdüklerinde ne yaparım bilmiyorum ama şu anda onlarla çok mutluyum" Eyyübiye ilçesinde bir esnaf kendisine hediye edilen 2 kuzuyu bir an olsun yanından ayırmıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Marketteki kuzulardan detay görüntü, - Vatandaşların ilgisi, - Kuzularla ilgilenen Mehmet Vural ile röportaj, Kuzuları marketinde besliyor- Şanlıurfa'da bir esnaf, arkadaşı tarafından hediye edilen 2 kuzuyu marketinde çay içirip cips yedirerek besliyor- İşletmeci Vural: "Büyüdüklerinde ne yaparım bilmiyorum ama şu anda onlarla çok mutluyum" Eyyübiye ilçesinde bir esnaf kendisine hediye edilen 2 kuzuyu bir an olsun yanından ayırmıyor. Tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi yakınlarındaki Akarbaşı Caddesi'nde market işleten Mehmet Vural'a bir arkadaşı 2 kuzu hediye etti. "Nuriş" ve "Tombiş" adını verdiği kuzuları akşamları evine götüren, sabahları da arabasıyla iş yerine getiren Vural, gün boyunca bir yandan işlerini yaparken bir yandan da kuzularla ilgileniyor. Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kuzularının kendisine alıştığını ifade ederek, "Evladım gibi oldular. Ben oturunca onlar da oturuyor, çalışırken peşimde dolaşıyorlar. Genellikle biberonla süt veriyorum. Fakat zaman zaman çay içiriyorum, cips veya pasta yediriyorum" dedi.Müşterileri ve komşularının da kuzulara ilgi gösterdiğini anlatan Vural, imkanları el verdikçe kuzulara bakmaya devam edeceğini ifade ederek, "Kesmeyi asla düşünmüyorum. Büyüdüklerinde ne yaparım bilmiyorum ama şu anda onlarla çok mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Mehmet Vural Balıklıgöl Şanlıurfa Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title