Haberler

Kuzeninin 18 yaşındaki kızını kaçıran 50 yaşındaki adam tutuklandı

Güncelleme:

Ordu'da 3 çocuk babası 50 yaşındaki Ahmet Akdere, kuzeni Aysel Akdere'nin 18 yaşındaki kızını kaçırmıştı. Müge Anlı, canlı yayında Ahmet Akdere'nin tutuklandığını duyurdu.

Ordu'da 3 çocuk babası 50 yaşındaki Ahmet Akdere, kuzeninin 18 yaşındaki kızı Kübra'yı kaçırdı. Ailesi kızlarına ulaşamayınca soluğu Müge Anlı'da aldı. Anlı, canlı yayında duyurduğu son dakika gelişmesiyle ailenin ve izleyenlerin yüreğine su serpti.

TEHDİT ETMİŞ

50 yaşındaki Ahmet Akdere ve 18 yaşındaki Kübra polis tarafından bulunmuştu. Kübra polise verdiği ifadede kendi rızasıyla kaçtığını söylemişti. Ancak Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı bu ifadeye itibar etmeyerek, Kübra'nın ifadesine tekrar başvurdu. 18 yaşındaki genç kız sonraki iafdesinde , tehdit edildiğini ve çok korktuğunu söyledi.

Kuzeninin 18 yaşındaki kızını kaçıran 50 yaşındaki adam tutuklandı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Bu itirafın üzerine savcı 50 yaşındaki Ahmet Akdere'nin tutuklama istemiyle mahkemeye sevk etti. Akdere, "Hürriyete tahdit ve alıkoyma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuzeninin 18 yaşındaki kızını kaçıran 50 yaşındaki adam tutuklandı

"ÇIKAMAZ OL"

Haberi canlı yayında son dakika gelişmesi olarak duyuran Müge Anlı, " Çıkamaz ol" diyerek durumdan memnuniyetini dile getirdi.

Kuzeninin 18 yaşındaki kızını kaçıran 50 yaşındaki adam tutuklandı

"ÇOK KORKTUM"

Ailesine kavuşan 18 yaşındaki Kübra telefonla programa bağlanıp, "Ahmet Akdere'nin kendisini kaçırdığını, Akdere tarafından tehdit edildiğini" söyledi. Genç kız, kendisini bulan emniyet mensuplarına ve Müge Anlı'ya teşekkür etti.

Kuzeninin 18 yaşındaki kızını kaçıran 50 yaşındaki adam tutuklandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Akdere Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (10)

Vatandas:

Hangisi dogru ,? kacti mi? Kacirildi mi? Kacti ise , Adam da suc yok. Yok kacirildi ise Adam suclu. Cok eslilik yasal olsun . Bu tür olaylar olmaz . Ama yanlista israr ediyoruz. Sonrada bu tür olaylar oluyor.

3
46
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Neden bahsediyorsun sen yahu? 18 yaşındaki kız reşit olsa bile henüz karakteri daha oturmamıştır. Belliki zorla kaçırmışlar, sırf 18 yaşında olduğu için nasıl olsa reşit bize kanun bir şey yapamaz diye düşünmüşler gibi. . . Ayrıca bu adamın yaşı 50. . . Arada tam 32 yaş fark var. Sen kızını 32 yaş büyük birine vermek ister misin?

yanıt19
yanıt1
fffff:

farzet ki kaçtı yaptı bir eşeklik. ne olacak hata üstüne hata mı eklensin. bu kız çocuğunu eğitmek gerek yanlış yaptığını göstermek gerek. ileride anne olacak çocuk yetiştirecek bilinçli olmalı ki çocuğu da kendi gibi böyle bir hata yapmasın. Her ne olursa olsun çocuklarımızın yaptığı hatalardan birlikte ders çıkarmalıyız anne babalık bunu gerektirir. anne baba sahip çıkmazsa bir hayat boşu boşuna yok olur gider.

yanıt8
yanıt0
RUHEMİCİ:

Nedir bu verdiğiniz zarar aileye, kızlar koca bulamıyor sizin yüzünüzden. İslam Hukukuna göre 9 yaşından itibaretn evlilik akdi yapılabilir. Batsızn sizin kanunlarınız.

0
16
yanıtYanıtla
Anne...:

Hangi hukuktan bahsediyorsunuz siz pardon... Nerde yazıyor bu bilgi... Sacmasapan subyanci düşüncelerinize dini alet etmeyin... Akıl balig der din, yani doğurganlık özelliği başlamış buna ilaveten de bir evi çekip çevirebilecek kadar kendine yeten kız ve erkekler evlenebilir. Sizin dediğiniz dinde yeri yok .

yanıt10
yanıt0
Gerek yok:

Yorumuna bakarsak pedofil olma ihtimali yüksek birisin sıkıyorsa kendini ifşa et. Ama sıkar tabi senin gibi beyinsizlerden bu millet bıkdı artık.

yanıt7
yanıt0
nrs:

İnsanlar tek eşliliği yürütemiyorlarken çok eşlilik yasal olsun demek nedir? iyi ki yasalar var. . yoksa cocuk gelin sayısını varın siz düşünün. . . Eğitim şart

12
1
yanıtYanıtla
Ballı badem:

50 yaşındaki mikrop yeğeninin kızını kaçırıyor. Mide bulandırıcı pislik bir olay. Kızın rızası olmuş olsa bile miğde bulandırıcı. Hangi kitapta yazıyormuş? Dini kendi cahil kafasına göre yorumlayan veya mahalle hocasından akıl alanlar memleketde baya çok. Yarın birgün Turkiyeye öyle bir bela inerki yazacak kalem söyleyecek söz bulamazsınız.

3
2
yanıtYanıtla
Hoca:

Hiç bir mahalle İMAMI böyle yap demez bunun bilinmesini isterim. Erkeklerin 4 e kadar evliliklerini halk hep kendi istediği gibi anlamışlardır. Yoksa çok eşlilik Dinimizde teşvik edilmemiş aksine TEK Evlilik yapılmasının uygun olacağı teşvik edilmiştir.

yanıt3
yanıt0
ömer:

ADAM FAKİRDİR ZENGİN OLSA TUTUKLANMAZDI ÖRNEK !!!!! AZİZYILDIRIM İRAHİM TATLISES GİBİi

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title