Haberler

İki adam, sokak ortasında erkek çocuğunu kemerle dakikalarca dövdü!

Güncelleme:

Kütahya'da kimliği belirlenen 2 adam, 17 yaşındaki erkek çocuğunu sokak ortasında dakikalarca dövdü. Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk yoğun bakıma alındı.

Kütahya'da Y.H. (40) ve K.G. (20), tartıştıkları İ.E.G.'yi (17) sokak ortasında sopa ve kemerle dövdü. İhbar üzerine gelen polis ekiplerince 2 şüpheli gözaltına alınırken, ambulansla hastaneye kaldırılan İ.E.G. başına aldığı darbeler nedeniyle travma geçirdiği belirlenerek yoğun bakıma alındı.

Sokak ortasında erkek çocuğunu kemerle dakikalarca dövdüler

KEMERLE SAATLERCE DÖVDÜLER

Olay, gece 03.00 sıralarında Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. İ.E.G. çıkan tartışmada Y.H.'yi bacağından bıçakla yaraladı. Bunun üzerine Y.H. ve arkadaşı K.G., tartıştıkları İ.E.G.'yi sopa ile belinden çıkardığı kemerle dakikalarda dövdü. Sokak ortasında yaşanan vahşet bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri bacağından yaralanan Y.H. ile dakikalarca dövülen İ.E.G.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Şüpheli K.G. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Sokak ortasında erkek çocuğunu kemerle dakikalarca dövdüler

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan İ.E.G.'nin yoğun bakımda tutulduğu ve başına aldığı darbeler nedeniyle kafa travması geçirdiği belirtildi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (19)

onur:

saat gecenin 03. 00 ü sokakta masum bir çocuk ?

8
6
yanıtYanıtla
HERKES VAHŞİ:

GÜZEL BİRBİRİNİZİ YİYİN SİZİN GİBİLERDEN BIKTIK USANDIK BİR ŞEY DE GELMİYOR ELİMİZDEN SİZ BİRBİRİNİZİ BİTİRİN BÖYLE

9
1
yanıtYanıtla
halil:

bıçaklıyan suçsuzmu

6
1
yanıtYanıtla
RIZELI:

SABREDIN HERSEY GÜZEL OLACAK

2
5
yanıtYanıtla
nkk:

dövülen de hic masum degil. . .

5
2
yanıtYanıtla
insan:

kafasına tekme atan ne olduğunu bilmiyrum ama sen insan değilsin. . .

6
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Adalet hukuk diye birşey var densizler Adaleti kendiniz mi sağlayacak sınız.

6
0
yanıtYanıtla
Neri Man:

Adam öldürmeye tam teşebbüs suçu var. Acilen bu iki caninin içeri alınması gerekir. Aslında itlaf edilmeliler

2
2
yanıtYanıtla
Seren canj:

Çocuğa kim bilir neler yaptılar çocuk konuşmasın diye dövmüş ler dir iblisler

4
0
yanıtYanıtla
ANTEPLİ:

DÜŞMÜŞE VURULMAZZ. . GÜNAH BE.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title