Haberler

Kütahya'da zincirleme trafik kazası: 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Güncelleme:

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, biri ambulans 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şaphane ilçesinden kalp krizi geçiren bir hastayı taşıyan Cevdet Işık yönetimindeki 43 BD 081 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, Kütahya-Çavdarhisar kara yolunun Yalnızsaray Kavşağı'nda, Himmet Duvar'ın kullandığı 03 VZ 680 plakalı otomobil ve Halil İbrahim Çiçek idaresindeki 15 SC 197 plakalı otomobile çarpıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kütahya'da zincirleme trafik kazası: 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

AMBULANSTAKİ HASTA DA HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, otomobildeki Veli Balsak olay yerinde, sürücü Himmet Duvar ve ambulanstaki hasta Recep Çiçek kaldırıldığı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Yaralanan ambulans sürücüsü Işık, sağlık personelleri Mehmet Azcan ve Turgay Tüzen ile ambulanstaki hasta yakını Beytullah Çiçek aynı hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Haberler

500

Yorumlar (13)

ADA:

ambulans şöförleri içinde hasta olmasada deli gibi hız yapıyor

6
8
yanıtYanıtla
safsata:

Hasta almaya gidiyor olabilir mi? Ne olursa olsun sen yol ver yinede olur mu? En kötü yasaya uymuş olur ceza yemezsin

yanıt1
yanıt0
ANDOLU:

BİR GÜN SENDE AMBULANSA BİNERSEN ANLARSI HIZI

yanıt2
yanıt0
DENİZ:

içinde hasta yoksa hasta almaya gidiyordur hiç mi kafan basmıyo

yanıt3
yanıt0
Seren canj:

Ambulans şoförü ölseydi zaten torpille işe alınmıştır oy attılar diye sülalesi oy attı diye iş bulmuştur hepsi belediyede devlet memuru felan olmuştur egitimsiz ler

5
2
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Ambulans öncelikli araç, bu özelliği var diye şoförler öylesine hız yapayorlar ki, götürdüğü hastayı dahi kurtarmayerine ölümüne sebep oluyorlar, lütfen yapılacak yerde hız yapın, sıkışıklıkta geçme durumu yoksa hız yapmayın, hem kendinize, hem araçta ki yaşama ihtimali olacak hastaya zarar verirsiniz. . .

4
0
yanıtYanıtla
ööööööjjjjjjöööööö:

aciliyeti olmayan hasta için bile hız yapılıyor . . . hasta yetiştirmek için ambulansın limitlerini zorlamaya gerek yok. .

0
3
yanıtYanıtla
Masum.43:

Kütahya''daki ambulans şoförleri çok sorumsuz. Hiç gereksiz yerlerde ortalığı velveleye veriyorlar. Hasta taşımıyorlarsa çakarlarının kapatılması gerekir. Yollarda gereksiz siren sesleri çıkarıp insanların paniğe kapılmalarına neden oluyorlar. Benim bildiğim ambulansların hız sınırı var ama şehirler arası yollarda 140''dan aşağı giden yok. Gediz Kütahya yolunda trafiğin çok rahat olduğu yerde kaza yapmaları amb. şoförünün sorumsuzluğunu gösteriyor.

1
1
yanıtYanıtla
senin süreceğin arabanın:

dengesiz gibi araba kullanan ambulas şoförleri var bunu bilemem ama böylelri var

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

deniz kardeşim çalışmayan bilemez kafası basmıyor bizim bu insanımızın anca gubuz gubuz ön yargıyla yaklaşırlar insana bi sağık personeli olarak bilip bilmeden hiçbir ambulans şöförüne çamur atmayın. .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title