Haberler

Koronavirüs vakalarının arttığı Kütahya'da düğün, nikah, nişan organizasyonları yasaklandı

Güncelleme:

Kütahya'da son dönemde koronavirüs vakalarının arttığı Tavşanlı ilçesine bağlı Tepecik Beldesi ve Beyköy Mahallesi'nde, nikah, düğün, nişan ve sünnet gibi toplu organizasyonlar 24 Ağustos'a kadar yasaklandı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tepecik Beldesi ve Beyköy Mahallesi'nde koronavirüs (Kovid-19) salgınındaki ciddi artış yaşanması üzerine nikah, sünnet, nişan, düğün gibi toplu organizasyonların 24 Ağustos tarihine kadar yasaklandığı açıklandı.

Geçtiğimiz haziran ayında, yine Tepecik beldesinde düğün alışverişi öncesi iki aile arasında toplu olarak yenen yemeğin ardından korona virüs tespit edilen 9 kişiden bir kadının, daha sonra da başka bir akrabasının nişanına katılması nedeniyle 45 kişiye Kovid-19 testi yapılmıştı. Tepecik Beldesi ile Beyköy Mahallesinde korona virüse yakalananlarda ciddi artışlar yaşanması üzerine, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla vatandaşların bir araya geldiği nikah, sünnet, nişan, düğün gibi organizasyonlar 24 Ağustos tarihine kadar yasaklandı.

Koronavirüs vakalarının arttığı Kütahya'da düğün, nikah, nişan organizasyonları yasaklandı

BURSA'DA SINIRLAMA GETİRİLDİ

Öte yandan Bursa Valiliği, Bursa Valiliği, kentte sosyal mesafe kuralına uyulmaması ve maske kullanılmaması nedeniyle düğün, nişan, sünnet düğünlerine 2 saat sınırı getirdi. Düğün konvoylarına da 10 araç sınırlandırılması getirilen kentte, düğünlerin ve diğer etkinliklerin açık alanda, 4 metrekareye 1 kişi düşecek şekilde planlanması istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tepecik Kütahya Haberler

500

Yorumlar (14)

Batmanli:

cahil türk şehirleri . böyle devam iyi gelir size. güneydoğuda olunca kin kusarsiniz

3
23
yanıtYanıtla
TÜRK:

Batmanlı konuşmalarına dikkat et.

yanıt5
yanıt1
KIRŞEHİRLİ:

BATMANDA TÜRK ŞEHRİ UYANDIRIYIM.

yanıt1
yanıt1
cahil:

mamo batman da türk şehri. beyin damarların tıkanmış idrak güçlüğü çekiyorsun

yanıt1
yanıt1
ötüken gök türk:

ne diyonlan taziyeci maho

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

zaten niye izin verdinizki,durum ortada.b sene toptan yasaklayın. bõyle sil baştan virus illetini yaymaktan başka işiniz yok.

4
1
yanıtYanıtla
internet filozofu:

Yahu bu millet çıldırmış Ya koronavirüs yokken ülkede bu kadar çok düğün yapmazdı millet bu kadar çok gezmez tatil yapmazlardı Yemin ederim bu millette sürü psikolojisi var yapmayın dedikçe yapıyorlar bilerek yapıyorlar arkadaş koronavirüs yokken bu kadar düğün yapmıyordu millet Yahu Çıldırmış bu toplum kafayı yemiş üşütmüş bu millet

3
2
yanıtYanıtla
serkan:

hala çevremde asker göndermesi yapanlar var otogarları dolaşıyorlar Bence bu millet bilerek yapıyorlar sık kurallara uymamak için isyan etmek için baş kaldırmak için yapıyorlar hala maskeyi koluna takanlar var asker gönderme törenleri yapıyorlar düğünler nişanlar yapıyorlar sokak aralarında Halay çekiyorlar gerçekten dünyanın en vurdumduymaz cahil toplumu bizde sırf hasta olma ölme pahasına eğlencelerinden vazgeçmeyen angut müptezel bir toplum içerisinde yaşıyoruz

4
0
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

BAG EVLERINIDE YASAKLAYIN AK. TUM MIKROPLUK BAG EVLERINDE DONUYOR.....

4
0
yanıtYanıtla
kayıp balık memocan.. sülocan .. hırbocan..:

. yıldızrım Her zaman ön planda olmak işlerini gördürebilmek için bu ülkede ya yumoş ya bürokrat yada zengin olucaksın. Yoksa ölene kadar mokokokoooo. . .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title