Haberler

Kütahya'da koronavirüs denetimi

Güncelleme:

Kütahya'da koronavirüs denetimiKÜTAHYA'da İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği koronavirüs genelgesi kapsamında, halkın yoğun olarak bulunduğu caddeler, kafeler ve restoranlarda denetimler yapıldı.

Kütahya'da koronavirüs denetimi

KÜTAHYA'da İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği koronavirüs genelgesi kapsamında, halkın yoğun olarak bulunduğu caddeler, kafeler ve restoranlarda denetimler yapıldı. Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin'in yanı sıra denetimlere Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmet Özotraç da katıldı.

Kütahya'da, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Vali Ali Çelik'in önderliğinde başlatılan koronavirüs denetimleri sürüyor. 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimler kapsamında Kütahya'da tüm ekipler sahaya indi. Pazar yerleri, iş yerleri, marketler, lokantalar, kafeteryalar, toplu taşıma araçları ve tüm yaşam alanlarında yapılan denetimlere, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmet Özotraç da katıldı.

Şehrin en işlek bölgeleri olan Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesinde işyerleri sahipleri ve vatandaşları uyaran protokol üyeleri, koronavirüse karşı verilen mücadele de destek istedi. Denetimlerde Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından belirtilen kurallara uymayanlara cezai işlem uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Orhan Özçalık Kütahya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title