Haberler

Küçükçekmece'de "15 Temmuz Gazileri Merkezi" Açıldı

Küçükçekmece Belediyesi ve 15 Temmuz Gazileri Platformu iş birliği ile "15 Temmuz Gazileri Merkezi" açıldı.

Merkezin açılışı dolayısıyla Halkalı 15 Temmuz Şeref Meydanı'nda düzenlenen törende, darbe girişimini anlatan bir video gösterildi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, törendeki konuşmasında, kuranları tebrik ederek, merkezin hayırlı çalışmalara vesile olmasını diledi.

15 Temmuz'daki darbe girişimini "işgal hareketi" olarak niteleyen Dalkılıç, darbe girişiminde şehit olanları rahmetle andı. 15 Temmuz şehitleri ve gazileri sayesinde bu programı yaptıklarını belirten Dalkılıç, "Allah muhafaza etsin. O işgal girişimi başarılı olsaydı bu toplantıları hiçbir yerde yapamayacaktık. Hiçbirimiz özgürlükten ve bağımsızlıktan bahsedemeyecektik. Eğer 15 Temmuz'u başarsalardı maalesef İstanbul'da da Ankara'da da ağıt sesleri yükselecekti. ve bizim sesimizi duyacak hiçbir ülke de olmayacaktı." diye konuştu.

Dalkılıç, katılımcılardan anayasa değişikliği halk oylamasında "evet" oyu kullanmasını isteyerek, "16 Nisan bu milletin kaderini etkileyecek, bu coğrafyanın ebediyen huzura kavuşturacak yola hazırlanırken uyumamaya söz verdik. 40 gün boyunca sokaklarda olacağız. Büyük ve güçlü Türkiye'nin yürüyüşü devam edecek. 16 Nisan'da Küçükçekmece, İstanbul, Türkiye sağlam, ümmetin gözü aydın diyeceğiz. 15 Temmuz için şehitlerimiz ve gazilerimiz için 'evet' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da 15 Temmuz'u unutturmayacaklarını söyledi.

15 Temmuz şehitleri ve gazileri var olduğu sürece Türkiye'de bir daha hain bir kalkışmanın olmayacağını ifade eden Boyraz, "O gün toprağa birer ikişer düşerek bu hainlere fırsat vermedik. Altın nesil yetiştireceğiz diye yola çıkanlar ama maalesef devletine, milletine başkomutanına kurşun sıkanlar, aklını kiraya vermiş mankurtlardır. Aziz milletimiz onlara gereken cevabı verdi. Bu zaferi taçlandırmak adına 16 Nisan'da da gereken cevabı vereceğiz." diye konuştu.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise merkezin önemli çalışmalar yapacağını belirtti.

15 Temmuz Gazileri Platformu Kurucu ve Genel Başkanı Erol Bulut da 15 Temmuz Gazileri Merkezi'nin açılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Bulut, terör örgütlerinin kökünün kazınması için 16 Nisan'da "evet" diyeceklerini ifade ederek, "Allah bize gaziliği nasip etti ama ölene kadar başka fırsatlar verdi. 16 Nisan'da milletin ve ümmetin bekası için fitne yuvalarını kurutmak için 'evet' diyeceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından merkezin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

Törene, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Habibe Başer, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, 15 Temmuz gazileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Halis Dalkılıç İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
title