Haberler

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi: Tottenham ve Napoli Vedat Muriqi için teklif yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği ve bu sezon oynadığı futbolla taraftarın büyük beğenisini kazanan Kosovalı forvet Vedat Muriqi, Avrupa devlerinin de radarına girdi. Kosova Futbol Federasyonu Agim Ademi konuyla ilgili konuştu ve Tottenham ile Napoli'nin Vedat'a teklif yaptığını söyledi.

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Rizespor'dan kadrosuna kattığı ve birçok Avrupa devinin listesinde olan Vedat Muriqi için transfer teklifi yapan takımı açıkladı.

Ademi, ülkesinde yaptığı açıklamada İngiltere Premier Lig'de Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Tottenham'ın golcü futbolcuyu çok ciddi şekilde istediğini söyledi.

"PARAYI ÖDEMEYE HAZIR"

Federasyon başkanı, "Tottenham, Muriqi'nin transferi için çok ısrarlı. Ancak İtalya'da onunla ilgilenen birçok başka takım da var. Tottenham, Fenerbahçe'nin istediği parayı ödemeye hazır." ifadelerini kullandı.

"NAPOLI'NİN DE TALEBİ VAR"

İtalya'dan Napoli'nin de 26 yaşındaki oyuncu için temaslarda bulunduğunu kaydeden Ademi, "Serie A'dan birçok takım onun tranferi için girişime başladı, Napoli'nin de talebi olduğunu biliyorum" dedi.

20 MİLYON EURO BONSERVİS

Vedat Muriqi, bu sezon Fenerbahçe'de 28 maça çıktı ve 15 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu için 20 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tottenham Kosova Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Bu ne saçmalık:

SORMASI AYIP Kosova Futbol Federasyonu Başkanına neden teklif yapılmış bunu anlayan varmı, NE ALAKA kel alaka

4
0
yanıtYanıtla
erdem:

iyi para . sat ve özel madde koy. bir daha satışdan yüzde 20-25 payı almak için. şünkü akıı kalsa bu oyuncu dişarda daha fazla para getirme durum olacak. diş liglerde en az 35-45 m eder. tabbiki perfomans devam ederse.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title