Haberler

Koronavirüs nedeniyle konserlerini iptal eden ünlü isimler ekonomik olarak zarara uğradı

Güncelleme:

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye'ye gelmesiyle ünlü isimler tüm konserlerini iptal etti. Virüsü karşı önlem alan isimlerden Hadise 1 milyon 800 bin TL, Ajda Pekkan ise 1 milyon TL zarara uğradı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını, 6 bin 500'den fazla kişinin ölümüne sebep oldu. Aktif olarak 170 bine yakın insana sirayet eden virüs, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye de sıçradı. Gerekli önlemleri alan ünlü isimler ise konserlerinin çoğunu iptal etti. Ünlü isimler, aldığı bu önlemlerin ardından ekonomik olarak zarar uğradı.

KORONAVİRÜS ÜNLÜ İSİMLERİ ZARARA UĞRATTI

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre: Bu ay 9 sahnesi olan Hadise'nin kaybı 1 milyon 800 bin TL. İki konserini iptal eden Ebru Gündeş 600 bin TL kazanacaktı. Ajda Pekkan 4 konserden 1 milyon TL alacaktı.

Koronavirüs nedeniyle konserlerini iptal eden ünlü isimler ekonomik olarak zarara uğradı

GÖSTERİ VE KONSERLER İPTAL EDİLDİ

Avrupa'yı etkisi altına alınan koronavirüs nedeniyle belirli sayıda insanın katılacağı etkinliklerin yapılmasına izin verilmiyor. Cem Yılmaz'ın Avrupa Turnesi'ndeki Stuttgart gösterisi koronavirüs sebebiyle ilerleyen bir tarihe ertelendi.

Ajda Pekkan, Aşkın Nur Yengi ve Ata Demirer korona tehlikesinin ardından Kıbrıs'taki sahne programlarını iptal etti. Tiyatrocu Müjdat Gezen de 16 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan Müjdat Gezen 60'ncı yıl galasını ileri bir tarihe erteledi. İlker Ayrık'ın senaryosunun yazıp hem de yönetmen koltuğuna oturduğu, Erdal Özyağcılar ile Hande Soral gibi isimlerin boy gösterdiği Müstakbel Damat filminin galası da iptal edildi. Malazgirt 1071, Adanış: Kutsal Kavga ve Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas filmlerinin de vizyona tarihleri ertelendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Ajda Pekkan Türkiye Haberler

500

Yorumlar (42)

BİR VATANDAŞ:

ÇOK ÜZÜLDÜK VAH VAH.

20
1
yanıtYanıtla
Canan:

Vah vah vahhhhhhh şimdi nasıl geçinecekler

17
0
yanıtYanıtla
Can:

Canan canın olmaya can atıyorum

yanıt1
yanıt0
REALİTE:

Şarkıcılık meslek degildir. Şarkıcıların aldıkları para haramdır. Boğazlarından hep haram lokma geçiyor

13
3
yanıtYanıtla
KARA:

BİZDE MAKARNA ALDIK İŞTE AZ SALÇAYLA YİCEZ. . .

8
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Şarkıların insanlığa faydası yoktur. bilgimize bilgi katmıyor. bazıları eğlendiriyor bazıları hüzünlendiriyor o nedenle şarkıcılara boş yere para kazandırmayın.

4
1
yanıtYanıtla
Betulah:

iyi haber

4
1
yanıtYanıtla
dr:

beter olsunlar da zaten para cok bir sey olmaz bunlara

4
1
yanıtYanıtla
ESNAF:

AMANDA AĞLIYASIMIZ GELDÎ ! NEVYAPALIM HALK OLARAK PARA TOPLAYIP YARDIMMI EDELÎM. ?TÜM DÜNYA VE SAĞLIK KURUMKARI ÎNSANLIĞI TEHDÎT EDEN BU VÎRÜS KONUSUNSA CÎDDÎ ARAŞTIRMA VE ÇALIŞMALAR YAPARKEN, HÎÇ VERGÎ VERMEDEN HALKIN PARASIYLA LÜXE FE KONFORLU YAŞAMA ALIŞAN SÖZDE SANATÇILAR ÎŞLER DURGUN DÎYE ÜZÜLMÜŞLER !YAZIKLAR OLSUN SÎZÎN DUYARSIZLIĞINIZA VE SORUMSUZLULUĞUNUZA.

4
0
yanıtYanıtla
erdem:

hadisenin parası var da esnafın hali ne olacak acaba. . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title