Haberler

Boşandığı eşinin başka biriyle yaşadığını öğrenen kadın dehşet saçtı! 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir kadın cinayeti daha yaşandı. İddialara göre eşinden boşandıktan sonra İstanbul'a taşınan kadın, eşinin başka bir kadınla yaşadığını öğrenince Seydişehir'e geldi. Eşiyle birlikte yaşadığı öne sürülen kadının evine giden saldırgan, silahla ateş ederek diğer kadını öldürdü. 1 kişiyi yaraladı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Özlem G., boşandığı eşinin birlikte yaşadığı ileri sürülen Aynur Süngülü'yü tabanca ile vurarak öldürdü. Olay sırasında evde bulunan bir başka kişi de seken kurşunlarla yaralanırken saldırgan kadın olay yerinden kaçtı.

ÖLDÜRÜLEN KADININ, SALDIRGANIN BOŞANDIĞI EŞİYLE BİRLİKTE YAŞADIĞI İDDİA EDİLİYOR

Olay, akşam saatlerinde Hacıseyitali Mahallesi 202 Sokakta bulunan bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seydişehir'de yaşayan Özlem G. kocası T.K'den boşandıktan sonra İstanbul'da yaşamaya başladı. Tekrar Seydişehir'e gelen Özlem G, boşandığı eşinin birlikte yaşadığı iddia edilen Aynur Süngülü'nün evine gitti. Özlem G, Süngülü'nün kızının kapıyı açmasının ardından eve girerek yanındaki tabanca ile Aynur Süngülü'ye ateş etti.

Konya'da bir kadın, eski eşinin birlikte yaşadığı kadını silahla öldürdü

KADIN ÖLDÜ, KOMŞUSU YARALANDI

Süngülü boynuna ve ayağına aldığı kurşunlar sonrası olay yerinde hayatını kaybederken, o sırada evinde bulunan komşusu seken kurşunlar ile elinden yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Katil zanlısı Özlem G. suç aleti silah ile birlikte olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Aynur Süngülü'nün hayatını kaybettiği belirlendi.

SALDIRGAN KADIN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Polis ekipleri olay sonrası kaçan Özlem G'nin yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Aynur Süngülü'nün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seydişehir Konya Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor!
500

Yorumlar (12)

ilgilenmiyorum:

Bu haber gündem olmaz, çünkü katilin erkek olması lazım ki millet cinsiyetçilikten primi kassın çöp haber.

11
2
yanıtYanıtla
salih:

Yüzünü buzlasalar da cani kadının ne menem bir şey olduğunu, kocasının neden kaçıp da başka kadına gittiğini anlamak güç değil. Merhumeye tanrıdan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah.

6
6
yanıtYanıtla
Adalet Yok:

Kadınlara pozitif ayrımcılık yapıp , aileyi yıkmak için çaba sarf edenler bu habere ne diyecekler acaba , çok merak ediyorum .

10
0
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

bu nasıl bir zihniyet allah, aşkına kimse kimsenin ebedi malı değilki.

9
1
yanıtYanıtla
Hasan:

Cehalet.boşandın sanane.canı.kadın

8
1
yanıtYanıtla
MANTIKÇI:

Cehalet aldı başını gidiyor. Boşanmışsın ne diye karışıyorsun adama. Maduriyet hep kadında değil, adamı hayatından bezdiren ne tipler var. Ayrıca resimlerde kurbanın yüzünü filtreli gösterilir suçluları net resimde verirler , bizim ülkede neden tersi yapılır anlamadım biz kimi savunuyoruz katili mi kurbanı mı ne çorba ama.

6
1
yanıtYanıtla
Merry:

Kadının en büyük düşmanı kadındır erkek aldatıyor karısını karısı gidip kadına sen benim kocamı baştan çıkardın diyor ikisinide Allah’a bırak o en büyük intikamı alır senin yerine sabırla bekle Şeyma Derdi bizim aramıza beddualar bile giremez ilahi adalet üzerinden prim yapan Allah’ın adaletiyle sarsılsın

7
0
yanıtYanıtla
KARA:

Bu da gösteriyorki ülkeyi kadınlar üzerinden karıştırmak isteyen çığırtkanlar var ve istedikleri olaylar üzerinden yükleniyorlar. Yani mevzu kadın cinayetleri değil toplumu galeyana getirmek, Kadın özgürlüğü adı altında ailenin temel bireyi olan evin kadınını aile kültürünün dışına itiyorlar yanlızlaştırıyorlar, ve sonrası piskolojik baskı

3
1
yanıtYanıtla
mert:

allah rahmet etsin nerde bu yorum atan bayanlar bol bol . . .

2
1
yanıtYanıtla
Haha:

isler iyi gidiyor mermerciler ve kefenciler yaşadı

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title