Haberler

Kolombiya Teknik Direktörü: Falcao'yu kadroya almadığımız için pişman değiliz

Güncelleme:

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao şu ana dek gösterdiği performansla henüz beklentileri karşılayabilmiş değil. Kolombiyalı golcü Radamel Falcao geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçına aşil tendonunda hissettiği ağrı ve tedavi süreci sebebiyle götürülmemişti.

PSG MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Tribünlerin sevgisine karşılık verebilmek için PSG maçında adım atmadık yer bırakmayan, Seri ve Nzonzi'den sonra 10.1 kilometre ile takımın en çok koşan ismi olan Falcao, fiziksel açıdan tam anlamıyla hazır olmamasına rağmen limitleri zorlayınca sakatlandı. Kolombiya Milli Takımı kadrosundan da çıkarılan Falcao, liglere verilen arada tedavi edileceği öğrenilmişti. Kolombiya basınında Falcao'nun Milli takım kadrosundan çıkarılmasının yankıları sürerken Kolombiya Milli Takım Teknik Direktörü Carlos Queiroz, Şili ve Cezayir maçları öncesi basın toplantısında konuştu.

Kolombiya Teknik Direktörü: Falcao'yu kadroya almadığımız için pişman değiliz

"YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ"

Radamel Falcao ve James Rodriguez'in takıma çağrılmamaları hakkında gelen soruya Queiroz, "Falcao ve Rodriguez'i almadığımız için pişman değiliz. Geleceğe bakarak yolumuza devam etmeliyiz. Sonuçta sahaya Kolombiya Milli Takımı, en iyi şekilde kendisini temsil edecek futbolcularla sahada olacak.

"BURAYA EN İYİ OYUNCULARIMI ÇAĞIRIYORUM"

Eğer, futbolcularla ilgili gerçekleri bilmiyorsanız, futbolumuzla ilgili de birçok şeyi bilmiyorsunuz demektir. Falcao, 2014 Dünya Kupası sonrası maçlarımızın sadece yüzde 55'inde oynadı. Bazen sakatlıklar, bazen de teknik nedenlerden ötürü. Ben buraya en iyi oyuncularımı çağırıyorum ve her maça kazanmak için çıkıyorum." dedi.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlos Queiroz Kolombiya Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

acunbabadeulan:

Biz pişman değiliz geldiği için. görüceksiniz hepinizi şaşırtacak idman eksikleri vardı

7
15
yanıtYanıtla
..:

Niye pişman olalım. . Rakip taraftar dolduruşuna gelmeyin. . Adamın messi gibi oynamasını beklemiyoruz zaten ortasahadan çalımlayıp alsın gitsin. . Ceza sahası içinde buluştur topla sonra izle. . Takımın mal gibi oynuyo işi adamın üstüne yıkmaya çalışıyolar!!

yanıt5
yanıt6
BJK''li ANTİ CİMBOŞ:

Bidon transfer

12
7
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

İKİNCİ DEAGNE FACİASI GELİYOR. . .

15
3
yanıtYanıtla
Ronaldo:

Bizde aldığımız için pişmanız

12
3
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Murik ondan daha iyi çıktı. 1. lig 1 lig a-b grubları gol kralını almayı kimse akıl edemedi. 3. lig de gol krallarına hiç bakılmadı. Falcao da Falcao. Balon ellerinde patladı

8
4
yanıtYanıtla
...:

Lan oğlum bi durun daha yaw. . Korkmayın az sabredin

yanıt1
yanıt3
fenerlibahçeli34:

Cık cık cık. . Bu antrenör kesin futboldan anlamıyor. Dünya yıldızı takıma alınmaz mı be. Gol atamıyor o başka. Belki Milli takımda atardı yav.

6
5
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

taraftarın gazıyla transfer yapmayın, 10 tanesinden 8 i problemli oluyor

9
0
yanıtYanıtla
haberci:

olsun falcaonun adı yeter hiç gol atamasa da her maç 90 dak. oynamalı sahada bir iki hareket yapar taraftarı hareketlendirir. hem bak bu adam gol atamadıkça çok yakında hakemler de seferber olup bol bol falcao lehine uydurma penaltılar çalmaya başlayacaklar tıpkı geçen yıl diagneye yaptıkları gibi

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title