Haberler

Kocaeli dünya şampiyonu memleketinde coşkuyla karşılandı

Güncelleme:

Dünya şampiyonu memleketinde coşkuyla karşılandıKazakistan'da yapılan Dünya Ümitler Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Merve Azak, memleketi Kocaeli'nde coşkuyla karşılandı.

Dünya şampiyonu memleketinde coşkuyla karşılandı

Kazakistan'da yapılan Dünya Ümitler Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Merve Azak, memleketi Kocaeli'nde coşkuyla karşılandı.

Dünya Ümitler Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Merve Azak, Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki evine döndü. Merve Azak'ın oturduğu bina ve sokak, Türk Bayraklarıyla donatıldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Merve Azak'ın yakın akrabaları ile çok sayıda vatandaş, şampiyon sporcuyu büyük bir coşkuyla karşıladı.

Kazakistan'da Türk bayrağını dalgalandırmanın onurunu yaşadığını söyleyen Merve Azak, 61 ülke arasında bayrağımızı dalgalandırdığım, İstiklal Marşı'nı okuttuğum için çok mutluyum. Bu benim için çok gurur verici şampiyonluk. Ailem, hocam ve kulübümün desteğiyle bunu başardım. Hedefim bu kadar değil, olimpiyatlar için çalışacağım ve orada da şampiyon olmayı hedefliyorum. Daha iyi imkanlar ile bunu başarabileceğime inanıyorum. Kendime inandım ve güvendim, hocamın da orada olması benim en büyük motivasyon kaynağımdı. Beni destekleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Kızının başarısıyla gurur duyan Ergün Azak, Allah herkese böyle başarılı evlat nasip etsin. Tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz ve başarılar diliyorum diye konuştu.

Azak'ın başarısını kutlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bazı şeyler anlatılmaz yaşanır. Biz Merve kızımızın içindeki duyguları onun kadar hissetmesek de, bugün buradaki karşılama töreninde duygulu anlar bile bu olayın ne kadar özlendiğini, bayrağımızın göklere çekilmesi ve İstiklal Marşı'mızın okunması, 61 ülke içinde bu milleti temsil etmesi sadece anlatılmaz yaşanır diye konuştu.

Merve Azak'ın başarısını kutlamak toplanan aile yakınları, duaların ardından kurban kesti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kazakistan Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title