Haberler

Kocaeli Bu Gardıroptan Herkes Yararlanıyor

Bu gardıroptan herkes yararlanıyor

KOCAELİ Üniversitesi'nde akademisyenler ve öğrenciler kullanmadıkları kıyafetleri "KOÜ Gardırop" a bağışlarken, ihtiyacı olanlar elbiseleri ücretsiz alabiliyor.

Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin "KOÜ Giyecek Paylaşım Platformu" fikrinden yola çıkılan "KOÜ Gardırop" projesi Kocaeli Üniversitesi Vakfı'nın desteğiyle hayata geçti. Bir sosyal yardımlaşma projesi olan KOÜ Gardırop'un tasarımı Kocaeli Üniversitesi Vakfı Gönüllüleri tarafından yapılırken, tüm tadilatı Kocaeli Üniversitesi Yapı İşleri desteğiyle yapıldı. Kişilerin ihtiyaç duydukları kıyafetleri ücretsiz alabilecekleri projenin amacı KOÜ'de bir paylaşım ruhu kültürünün oluşturularak insanların kendilerini evlerinin gardırobunda gibi hissetmelerini sağlamak. Paylaşım ruhuna sahip olanlar KOÜ Gardırop'a kullanmadıkları giysileri bağışlarken, ihtiyacı olan giysileri alabiliyor. Hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında Kocaeli Üniversitesi Sosyal Tesislerde faaliyet gösteren KOÜ Gardırop hizmetinden tüm Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri, çalışanları ve öğrenciler faydalanabiliyor.

Projenin hayata geçmesini sağlayan öğrencilerden olan Elif Zeynep Doğan ile Kübra Akyıldız üniversitede paylaşım kültürü oluşturmak istediklerini, herkesin gardırobunda kullanmadığı eşyalar olabileceğini, bunları giyebilecek kişilerle paylaşmalarını sağladıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title