Haberler

Kocaeli Bebeğini Tuhafiyeye Bırakıp Kayıplara Karıştı

Bebeğini tuhafiyeye bırakıp kayıplara karıştıİZMİT'te genç bir kadın telefoncu dükkanına gidip hemen geleceğini söyleyerek tuhafiye dükkanına yaklaşık 1 yaşındaki erkek bebeğini bırakıp kayıplara karıştı.

Bebeğini tuhafiyeye bırakıp kayıplara karıştı

İZMİT'te genç bir kadın telefoncu dükkanına gidip hemen geleceğini söyleyerek tuhafiye dükkanına yaklaşık 1 yaşındaki erkek bebeğini bırakıp kayıplara karıştı.

Olay Doğan Mahallesi Değirmen Sokakta bulunan tuhafiye dükkanında meydana geldi. Dükkana gelen genç bir kadın mahalle içersinde bulunan telefoncuya gidip geleceğini söyleyerek yaklaşık 1 yaşında olan erkek bebeğini bırakıp kayıplara karıştı. Yaklaşık 3 saat boyunca annesinden haber alamayan dükkan sahibi durumu polise bildirdi. Bu esnada çevre esnaflar annesinin bırakarak gittiği bebeğe süt ve yiyecek vererek oyun oynadı. Tuhafiye dükkanına gelen polis ekipleri bebeğini bırakan anneyi arama çalışmaları başlatırken bebeği de polis merkezine götürdüler. HABER-KAMERA: SELDA HATUN TAN-İZMİT-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title