Haberler

Arkadaşlarının ifadesi ile dolandırıcılık yapan abla-kardeş hapsi boyladı

Güncelleme:

Mersin'de kuyumculara sahte altın sattıkları tespit edilen ikisi kız kardeş 3 şüpheli, ekiplerin başarılı operasyonuyla yakayı ele verdi.

Mersin'de ikisi kız kardeş 3 şüpheli, 3 ayrı kuyumcudan sahte altın kolye bozdurarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla tutuklandı.

ARKADAŞLARI HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Kentte faaliyet gösteren bir kuyumcu, polisi arayarak M.Z.D. (21) adlı genç kızı kendisine sahte altın kolye satmak isterken yakaladığını bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden Dolandırıcılık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki ifadesinde dolandırıcılık olayını aralarında kız kardeşinin de bulunduğu 4 kişiyle birlikte yaptığını söylemesi üzerine, plakası belirlenen araç otoban gişelerinde durdurularak içerisinde bulunan B.N.D. (18) ile E.Y. adlı şahıslar da gözaltına alınarak emniyete getirildi.

ÜZERLERİNDEN 3 BİN LİRAYA YAKIN PARA ÇIKTI

Yapılan incelemede, şüphelilerin aynı yöntemle Mersin'de iki kuyumcuyu daha sahte altın kolye satarak dolandırdıkları belirlenirken, üzerlerinden çıkan 2 bin 910 TL paraya el konuldu.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı da tutuklanırken, olayla ilgili M.K. adlı şüphelinin ise arandığı bildirildi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı

Öte yandan, zanlılardan M.Z.D.'nin bir kuyumcuda sahte altın bozdururken kaydedilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Kuyumcu dükkanına gelen zanlının, elindeki sahte altın kolyeyi kuyumcuya vererek bir süre sohbet ettikten sonra parayı alarak ayrıldığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Haberler

500

Yorumlar (13)

recai:

devlete karşı iki kelime ettinmi yandın . vatandaşa karşı suç işledinmi korkma 1-2 ay sonra dışardasın kaldığın yerden devam.

8
4
yanıtYanıtla
Yasir:

1 ay bile geçmeden serbest. Hakkıyla para kazananın malını gasp etsinler sonra keyifle yesinler. 150-200 suç işleyenler var daha 40 yaşına gelmemiş. Biz boşuna yazıyoruz. . .

8
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

BOŞUNA NİYE YAKALIYORLAR Kİ ? İFADELERİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST.

7
0
yanıtYanıtla
aman bre deryalarrrrr:

ünlü yapılmak için şimdi mesela kırmızılı kız çok güzel Allah vergisi şimdi bu kız manşetlere çıktı ya ünlü eden birilerinin gözüne takılmıştır bizim gibi bundan sonra kesin ünlüler arasında yerini alır

yanıt0
yanıt2
Wuuhuu:

Kırmızılıya daha fazla ve garanti para kazanması için yardımcı olabilirdik aslında :))

4
2
yanıtYanıtla
ZAKERON:

Kızlar güzelmiş bu arada.

3
3
yanıtYanıtla
yaş işler kızları şişler:

kırmızılı artis gibi maşallah da yanlış yolu seçmiş gitmiş güzellik var beyin yok

yanıt0
yanıt2
01:

reklamlari yapildigina göre artik eskortlukta paraya para demezler. . .

3
1
yanıtYanıtla
Hamza:

Ateş gibi. . .

1
3
yanıtYanıtla
txx:

ŞU YORUMLARI OKUYUNCA BUKADAR BEYİNSİZLE AYNI MİLETTEN OLMAK VE AYNI HAVAYI SOLUMAK OYLE ZORUMA GİDİYOR Kİ.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title