Haberler

Çocuklar Konuştu, Vicdansız Annenin Kızlarını Yaşlı Erkeklere Pazarladığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

ABD'de küçük yaştaki iki kız çocuğunu yaşlı erkeklere para karşılığında teslim edip taciz etmelerine izin veren anne, çocukların olayı aile büyüklerine anlatması üzerine tutuklandı.

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki anne Morgan Summerlin, 2 yaşlı adama yaşları 5 ve 4 olan iki kızına para karşılığı tacizde bulunması için izin verdiğini kabul etti.

100 DOLARA ÇOCUKLARINI PAZARLAMIŞ

Olay, kızların annelerinin kendilerini Richard Office isimli 78 yaşındaki adamın evine götürdüğü ve adamın kendilerini öptüğünü ve birine tecavüz ettiğini söylemesi üzerine ortaya çıktı. Annenin kızlarını defalarca Richard'ın evine götürdüğü ve her seferinde 100 dolar aldığı belirtildi.

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI ALDI

Annenin ayrıca kızlarını Alfredo Trejo isimli adamın evine de götürdüğünü ve para karşılığında adamın kızlarına taciz etmesine izin verdiği ortaya çıktı.

Mahkeme, Richard'a tecavüz ve çocuk yaştaki birini taciz suçundan 146 yıl hapis cezası verdi.

BÜYÜKANNE DE BİLİP KORUMAMIŞ

İki kız çocuğunu taciz eden ikinci kişi Alfredo Trejo'ya da ömür boyu ve 25 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, çocuklar olayı kendisine anlatmalarına rağmen kendilerini koruyamayan büyük anneye ise beş yıl hapis cezası verdi.

Annenin cezası ise 4 Haziran'da görülecek davada belli olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (13)

Belediye Başkanı:

Akape’ye oy vermezseniz,ülkemizde amarika gibi olur.

31
86
yanıtYanıtla
marmara:

iyi parti ye sen mi saldırdın ? bak doğru söyle . . . .

yanıt0
yanıt0
La edri:

Verilen cezalara bakarmisiniz ışte adalet böyle işletilir.bizde olsa yaşlı deyip ceza vermezler

25
1
yanıtYanıtla
bey:

devlet bunu afrikada bir köye pazarlasin! Bakalim ne yapacik o zaman :D

1
0
yanıtYanıtla
fahrettin:

devlet derken? olay amerikada zaten.

yanıt0
yanıt0
bahoz:

ayıp ayıp ayıp

0
0
yanıtYanıtla
TESLA:

çocukların kadınların elinden çektiği nedir Allah aşkına şiddet uygularlar doğurup çöp kutusuna atarlar satarlar Allah ıslah etsin

0
0
yanıtYanıtla
deniz:

adi insanlar hem annesi hemde o yaşlı adam bunları hapse atmıycan aynı olayı yaşatıp öldürmek gerek

0
0
yanıtYanıtla
Türkiye bir bütündür ve İki Bölümdür.:

ABD zamanın mahkumlarının sürüldüğü topraklardan oluşuyor unutmayın ki şuan orada yükselen herkes neredeyse onların tohumları ve bunla kalmıyor koskoca medineye bile kilise açılsın diye vatikanla konuşan ve müslümanlara düşman olan sözde müslüman ülke s. arabistan vs. . gibi çapulcular var Türkiye her zaman tekdi yanımızda sadece Kardeşimiz Azerbeycan oldu unutmayın.

0
0
yanıtYanıtla
paris:

cem uzan yakısır ıktıdara. o gelsın artık

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title