Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'i ünlü model Sara Sampaio ile aldattığı iddia edildi

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un 3 yıllık eşi Başak Dizer'i reklam filminde rol aldığı Victoria's Secret meleği Sara Sampaio ile aldattığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ekranların en yakışıklı oyuncuları arasında bulunan ve sergilediği performansla da takdir toplayan Kıvanç Tatlıtuğ, şaşırtan bir iddia ile gündeme geldi. Evlendiği günden beri adı ihanet iddialarına karışmayan Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'i Victoria's Secret meleği ile aldattığı ortaya atıldı.

2013'TE REKLAM FİLMİNDE ROL ALDILAR

Söylemezsem Olmaz isimli programda detaylı bir şekilde ele alınan iddia, gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Kıvanç Tatlıtuğ, 2013'te aynı reklam filminde rol aldığı Sara Sampaio ile görüşmeyi çekimlerden sonra da sürdürdü. Hatta 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu, bununla da kalmadı ve 2016'da evlendiği Başak Dizer'i dünyaca ünlü modelle aldattı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'i ünlü model Sara Sampaio ile aldattığı iddia edildi

OTEL ODASINDA BULUŞTULAR

Konuşulanlara göre Kıvanç Tatlıtuğ ile Victoria's Secret'ın 28 yaşındaki meleği, yurt dışındaki bir otelde buluştu. İkili, otele ayrı giriş yaptı ancak aynı odada buluştu. Haberin ardından özellikle Tatlıtuğ'un hayranları, sosyal medyada "Bu sadece Kıvanç'ı karalamak için yapılan bir kampanya" diyerek ihanete inanmadıklarını dile getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'i ünlü model Sara Sampaio ile aldattığı iddia edildi

Dünyaca ünlü model, 2015'ten beri milyarder iş adamı Oliver Ripley ile aşk yaşıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'i ünlü model Sara Sampaio ile aldattığı iddia edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (37)

OTEL ŞEFİ:

YALAN HABER BEN OTEL ŞEFİYİM OLMADI ÖYLE BİRŞEY

39
7
yanıtYanıtla
otel muduru:

nerden biliyon basindamiydin olayin otel sefi/////

yanıt8
yanıt2
acunbabadeulan:

evet peçete tutuodu para aldığı için böyle yorum yapıyor

yanıt8
yanıt1
OTEL SAHİBİ:

Hadi o başında değildi sen niye işinin başında değilsin

yanıt8
yanıt0
oteller zinciri sahibi:

otellerimde şakşuka olmaz

yanıt5
yanıt1
DÜNYA OTELLER ODASI BAŞKANI:

Haberler asılsızdır. Asayiş berkemal

yanıt2
yanıt2
afrika cumhur başkanı:

ben hayatta kimseye inanmam amma otel şefi olmadı öyle bişiy diyosa kesin olmamıştır bayan tatlutuğ rahat olsun

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

Vurduysa helal olsun

23
12
yanıtYanıtla
ÇAKMA KIVANÇ:

BEN OLSAM BENDE ALDATIRIM

11
9
yanıtYanıtla
kayıtsız:

Geçenlerde araba kullanırken bi uyumuşum.. nerdeyse araba takla atıcak sonra bi savruldum Allahtan kaza olmadı..verilmiş sadamız vardı...

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title