Haberler

Kırmızı cüretkar bikinisiyle poz veren Duygu Özaslan sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:

Çektiği makyaj videolarıyla adından söz ettiren fenomen Duygu Özaslan, Instagram hesabından kırmızı bikinili pozlarını paylaştı. Evinin banyosunda cüretkar bikinisiyle video çeken Özaslan, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Yıllardır YouTube kanalı için çektiği makyaj videolarıyla tanınan ve adı bir dönem Kerem Bürsin gibi ünlü isimlerle anılan Duygu Özaslan, bikinili paylaşımlarıyla gündem oldu.

CÜRETKAR POZU DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz aylarda Şişli'de kirası 15 bin lira olan lüks rezidans taşınan Duygu Özaslan, evinden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Salgın nedeniyle uzun süredir evinde karantinada olan ve süreçte aldığı kilolarıyla dikkat çeken fenomen, dün kırmızı bikinisiyle banyoda poz verdi. Özaslan'ın kalçasını çıkartarak verdiği pozu ise kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılan görsellerden biri oldu.

İşte Duygu Özaslan'ın o pozu:

Kırmızı cüretkar bikinisiyle poz veren Duygu Özaslan, gündem oldu

Kırmızı cüretkar bikinisiyle poz veren Duygu Özaslan, gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Makyaj Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (51)

deren:

zaten açacak fazla bir yer kalmamış . ama zekasıyla para kazananda çok az. sosyal medyada kazanılan parayı hiç kimse hiçbir meslekte maalesef kazanamıyor. o yüzden herkes youtuber olma peşinde allah gençliğimizi islah ede

92
9
yanıtYanıtla
kınkor:

Öyle bir duruşu var ki dersin elektriği bu bulmuş ama özünde boş.

62
6
yanıtYanıtla
smmm:

güzel gacı

19
25
yanıtYanıtla
AHLAK KALMADI:

YİNE BİR AHLAKSIZLIK. . . HEP BİRLİKTE EL ELE AHLAKSIZ BİR TÜRKİYE, , EŞ CİNSELLER, SANAT DİYE SOYUNANLAR HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞI KENDİNE GÖREV EDİNENLER, HERŞEYİ GEÇTİK DE ALLAH KORKUSUDA MI YOK YA SONUNDA ÖLECEK ONA DÖNECEKSİNİZ KORKMUYOR MUSUNUZ ? SESSİZ KALIRSAK LUT KAVMİ GİBİ TAŞ OLACAĞIZ ALLAH KORUSUN BOŞUNA BU KADAR BELA YOK BAŞIMIZDA ALLAH BİZLERİ AFFETSİN SES ÇIKARMAZSAK LUT KAVMİ GİBİ HELAK OLURUZ

25
10
yanıtYanıtla
Burak:

Ulkeyi.lut kavmi yonetiyor birsey olmuyor

yanıt13
yanıt7
LUT KAVMİ:

BURAK KARDEŞ DAHA NE OLSUN KORANA YETMEDİ Mİ SANA SELLER, DEPREMLER, DOĞAL AFETLER ARICA AHLAKSIZ BİR NESİL OLUŞTU İŞTE BU TOPLUMUN HELAKIDIR. HAKLISIN ÜLKE YÖNETİMİ BU DURUMA GETİRDİ BU İŞİ ÖRNEK İSTANBUL SÖZLEŞMESİ. . .

yanıt6
yanıt3
Zübük:

@LUT KAVMİ, @BURAK; Sizin de işiniz zor tabi, bi ''şeriatı getirecekler istemezük '' dersiniz, bi lut, bi mut. Anlık nereye döneceğiniz, nereden çamur atacağınızı bulmaya çalışmak da zor

yanıt0
yanıt1
12345:

pek bi yetenek yok tabi tek sermayesi vücudu olunca böyle olması normal. bunun diğer renklerini de giyip fotoğraf paylaşacak başka bi özellik yok kızda.

30
4
yanıtYanıtla
FATİH:

Zekası ve yaptığı işlerle gündeme gelemeyen genç kızların vucüdlarını göstererek meşhur olmaktan başka şansları yok, daha nerelerini açar bekleyenler az sabretsin :)

31
0
yanıtYanıtla
asiye:

Derilerini çıkarıp iç organları gösterecekler mecbur. Başka bir şey kalmadı!

yanıt23
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title