Haberler

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'ın kura çekimindeki hareketi olay oldu

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'i eledikten sonra çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşmek istediklerini belirten Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'ın isteği gerçekleşti. Can'ın, Kırklarelispor'a Fenerbahçe çıktığı an yöneticisine yaptığı hareket olay oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi. Günün en çok konuşulan ismi Kırklarelispor Başkanı Volkan Can oldu. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine TFF yetkililerinin yanı sıra son 16 turu müsabakaları sonucunda tur atlayan takımların temsilcileri katıldı. Çeyrek finale gelene kadar tam 3 Süper Lig takımını eleyerek tarih yazan Kırklarelispor, bu turda Fenerbahçe ile eşleşti.

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'ın kura çekimindeki hareketi olay oldu

VOLKAN CAN "FENERBAHÇE'Yİ İSTİYORUM" DEMİŞTİ

Kırklarelispor'un Fenerbahçe ile eşleşmesinin ardından akıllara Başkan Volkan Can'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama geldi. Volkan Can, Başakşehir maçının ardından verdiği demeçte çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşmeyi arzu ettiklerini söylemişti. Bu temenninin gerçekleşmesinin ardından bugün gözler Başkan Volkan Can'ın üzerindeydi. Volkan Can'ın kurada Fenerbahçe'nin çıktığı an verdiği tepki dikkatlerden kaçmadı. Trakya temsilcisinin genç başkanı, kurada Fenerbahçe ile eşleştiklerini fark ettikten sonra mutlu oldu ve yöneticisiyle mini bir kutlama jesti yaptı. Kırklarelispor, çeyrek final aşamasına kadar sırasıyla MKE Ankaragücü, Gaziantep FK ve Başakşehir'i elemişti.

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'ın kura çekimindeki hareketi olay oldu

"KARNAVAL HAVASINDA AĞIRLAMAK İSTİYORUZ"

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, "Trakya'ya hayırlı uğurlu olsun. Şehrimizin markası için Fenerbahçe güzel oldu. Beşiktaş'ı getirmiştik. Fenerbahçe'yi de Kırklareli'ye getirdiğimiz için gurur duyuyoruz. İyi olan kazanacak. Kırklareli - Kırıkkale karışıklığına bir son veririz artık. Fenerbahçe'yi en iyi şekilde karnaval havasında ağırlamak istiyoruz. Bizim için onur ve gururdur. Kale arkasına ek tribün kurmayı düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kırklarelispor Başakşehir Fenerbahçe Volkan Can Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

beyzali:

eyvallah başkan türkiye nin en büyüğü geliyor tribünde genişler şehirde bayram havası eser nede olsa fb gittiği yere bereket götürür ucuzlar şike iftirası atsalarda gerçek ortadadır rize nin sayılmayan golüne bakarsak neler derelerde nasıl oluyor görürüz sözle söylemekle değil gerçekleri görmek lazım apacık görünüyor

11
8
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Adam ne güzel söylemiş. Türkiyenin en büyüğü geliyor demiş. Helal olsun başkan

5
5
yanıtYanıtla
By EneS:

HELAL SANA BASKAN FAZLA ZORLUK CİKARMAYİN

4
4
yanıtYanıtla
ÜSKÜDARDAN SELAM:

AN İTİBARİ İLE PUAN DURUMUNA BAKTIM TÜRKİYENİN EN BÜYÜĞÜ SİVASSPOR GÖRÜNÜYOR YEMİNLEN. KIRKLARELİ FENERİ YENSE DE YARIFİNAL OYNASA KEŞKE. ( GÖNÜLLERDE YENİ MALATYASPOR :) )

1
4
yanıtYanıtla
ÜSKÜDARDAN SELAM:

ANLAŞTINIZ GALİBA , ŞİKE FALAN FİLAN HANİ ANLARSIN YA :d :d

1
2
yanıtYanıtla
Reklam:

Yorumlara bakıyorum da en büyük fener ne kadar ezik varsa aleyhte yazmış bu başkanda küçük çaplı reklamını yapmış ama sekiztaşa benzemez silindir olur ezer altından kalkamazsın

2
1
yanıtYanıtla
CAN:

ŞAİBEDE EN BÜYÜK TAKIM BOZUNTUSU

yanıt5
yanıt3
MELİS:

Bende gidicem maça

1
1
yanıtYanıtla
Alperen:

Git tabiki eksik kalma??sen zaten heryere gidiyorum diyorsunda hep burdasin

yanıt0
yanıt0
HAKAN:

BİR BANA GELEMEDİN MELİS

yanıt2
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title