Haberler

Kırklareli Üniversitesinde Mezuniyet Heyecanı

Güncelleme:

Kırklareli Üniversitesinden 2014-2015 akademik yılında mezun olan 2 bin 533 öğrenci törenle diplomalarını aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tören alanından genel görüntü- Öğrencilerin kortej geçişi- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması- Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ın konuşması- Kırklareli Vali vekili Bekir Sıtkı Kocakundakçı'nın konuşması- Dereceye giren öğrencilere hediye verilmesi- Öğrenci andının okunması- Öğrencilerin kep atması Kırklareli Üniversitesi'nde mezuniyet heyecanı- Mezun olan 2 bin 533 öğrenciye törenle diplomaları verildi Kırklareli Üniversitesi'nden (KLÜ) 2014-2015 akademik yılında mezun olan 2 bin 533 öğrenci törenle diplomalarını aldı. Üniversitenin festival alanında gerçekleştirilen mezuniyet töreni, öğrencilerin kortej geçişiyle başladı.KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, mezun olan öğrencilere iş hayatında başarılar diledi.KLÜ'nün her geçen gün büyüdüğü, üniversite olarak yedinci mezunlarını verdiklerini belirten Aykaç, şöyle konuştu: "Hepimiz çok heyecanlı ve sevinçliyiz. Bugün ürünlerini aldığımız, eğitim öğretim yılı boyunca verdiğimiz emeklerin karşılığını somut olarak gördüğümüz bir gündür. Bugün ülkemizin bütün branşlarında birer yıldız olarak katma değer sağlayacak, yüceltecek ve onu içinde bulunduğumuz çağın bir adım daha ileri götürmek yolunda uğraş verecek olan pırıl pırıl genç beyinleri, genç yürekleri, genç nefesleri mezun etmenin, onları ailelerine ve güzel ülkemizin geleceğine kazandırmamızın haklı gururu, onuru ve sevincini yaşıyoruz."Aykaç, 7 yıl önce küçük ve şirin bir il olan Kırklareli'nde zor şartlarda kurulan üniversitenin, azim gayret ve cesaretle her gün biraz daha ileriye giderek bugünlere geldiğini anlattı."Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır" ilkesiyle hareket ederek tüm üniversite kadrosunun coşkuyla bugüne kadar çalıştığını aktaran Aykaç, "El ele verdik, güçlerimizi birleştirdik. Halkımızın destek ve heyecanını aldık. Her geçen gün gelişen ve büyüyen üniversitemize, her geçen yıl yeni eğitim öğretim programları, eğitim öğretim mekanları, spor tesisleri, kültürel mekanlar ve sosyal mekanlar yapmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.Kırklareli Vali Vekili Bekir Sıtkı Kocakundakçı da mezun olan öğrencilerin iyi bireyler olarak topluma ve Türkiye'ye güzel hizmetler sunacağına inandığını vurguladı.Konuşmaların ardından Vali Vekili Kocakundakçı, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Rektör Prof. Dr. Aykaç ile kurum müdürleri, dereceyle mezun olan öğrencilere diplomalarını verdi.Daha sonra diğer öğrencilere temsili diplomaları verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Bekir Sıtkı Kocakundakçı Mustafa Aykaç Kırklareli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title