Haberler

Kırklareli'de İki Otomobilin Çarpıştığı Kazada, Otomobilde Bulunan 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Kırklareli'de meydana gelen trafik kazasında iki otomobil, Ürünlü köyü yakınlarında çarpıştı. Otomobillerde bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 24 yaşındaki Hakan Güzelyel idaresindeki otomobil ile Muammer Koca (75) yönetimindeki otomobil Ürünlü köyü yakınlarında çarpıştı. Kazada sürücüler Güzelyel ve Koca ile otomobillerde yolcu olarak bulunan Recep İlke Peran (22) Sülbiye Koca (77) yaşamını yitirdi.

KANSER HASTASI ÇİFTİN, TEDAVİ İÇİN HASTANEYE GİTTİKLERİ ÖĞRENİLDİ

Kanser hastası olan Muammer ve Sülbiye Koca çiftinin tedavileri için Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gittikleri öğrenildi. Kazada otomobillerde sıkışarak yaşamlarını yitirenlerin cenazeleri, cumhuriyet savcının incelemesinin ardından itfaiye ekiplerince çıkarılarak Kırklareli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kırklareli'de İki Otomobilin Çarpıştığı Kazada, Otomobilde Bulunan 4 Kişi Hayatını Kaybetti

HAYATINI KAYBEDENLERİN YAKINLARI, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kaza nedeniyle Edirne-Kırklareli yolu ise bir süre trafiğe kapandı. Hayatını kaybedenlerin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Kırklareli 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

Müftü Dede:

Allah rahmet eylesin,,taksiratlarını affetsin,,yola çıkmadan önce kesinlikle yol dualarını okuyalım arkadaşlar.

30
0
yanıtYanıtla
DİN AĞIZLA DEĞİL KALP İLE OLUR:

Müftü dede burayı okumayan müslüman kardeşlerine nasıl sesleniceksin. Yola çıkan yahudiler ne okuyacak. Hırıstiyanlar mesela?

yanıt1
yanıt13
Müftü Dede:

Burayı okumayanlarada mahalle camiindeki hocalar anlatsın..hıristiyan ve yahudiler önce müslüman olsunlar,,ondan sonra ibadet etsinler.

yanıt24
yanıt0
TEMÎZ NÎYET DOĞRUYA DAVET:

Müftü dede Güzel tavsiyede bulunmuş. Aşağıda yorum yazan ard niyetli. Eğri zekalı farklı inançta olanlara dede ne yapsın. Ne bellkiyordun. Herkes Înançlarından, tercihlerinden ve yaptıklarından sorumludur.

yanıt3
yanıt2
Kenan Köfteci:

Muammer amcam esi ve genç çiftlerin Mekanı cennet olsun inşallah

9
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANLARI CENNET OLSUN

7
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

nasi bir çarpişma ki 4 kişi oluyor kaçla gidiyorsunuz bu yollarda

3
0
yanıtYanıtla
adanus:

kazalar bir anlık dikkatsizlik sonucu oluyor . . geçenlerdede benim arabama çarptılar nasıl olduğunu anlamadım allah görünmez kazalardan hepimizi korusun allah ölenlere rahmet eylesin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title