Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'de İzleyiciyi Ekrana Kilitleyen Soru

Güncelleme:

Ekranların fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de "Gojira'daki Jira hangi hayvandan geliyor?" sorusu izleyicileri ekrana kilitledi.

ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekrana Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan soru, izleyiciyi ekran başına kilitledi.

İKİ JOKERİNİ DE KULLANDI

Soruyu bir süre düşünen, ancak kararsız kalan yarışmacı önce yüzde 50 cevap hakkını kullandı. Kazandığı ödülü riske etmeyerek çift cevap joker hakkını da kullanan yarışmacı, 125 bin liralık soruyu bildi.

İŞTE O SORU:

Japonların fantastik karakteri Godzilla'nın Japoncadaki kullanımı olan Gojira sözcüğündeki "go" kısmı goril sözcüğünden alınmışken, "jira" kısmı hangi hayvandan alınmıştır?

A. Kertenkele
B. Gergedan
C. Balina
D. Fare

Sorunun doğru cevabı: Balina

Kaynak: Haberler.com / Magazin

TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

TANJU:

aslında bu soruyu kılıçdaroğluna sormak lazımmm

28
23
yanıtYanıtla
Kartal:

Bunu bilmek için Japoca bilmek gerek, sorulmaması gereken bir soru.

28
3
yanıtYanıtla
saçma:

bence çok saçma bir soru jiranın japoncadaki anlamını kim nerden bilsin türkçe bir kelimenin anlamını sorsan cevaplayamıcak insanlar var kaldıki japonca kelimelerin anlamlarını nereden bilsin

27
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

nasıl saçma bi iş bu

18
4
yanıtYanıtla
ellisekiz:

ekrana kilitlenmiştim hala kilitliyim biri açsın şu kilidi.

6
12
yanıtYanıtla
Nigar Memmedova:

Jira sozu ruslarda piy yani yaq demek. Balinada cook buyuk ve yaqli olduqu icin bu sozun balinadan goturulduyu bes belli. Dusunmesi bele ilginc boyle kolay bir sorunun

4
9
yanıtYanıtla
POST:

kaymakamın kaymağı sözcüğü Arapça dan alınmışken geri kalanını hangi canlıdan almıştır. . . bu soru kadar saçma soru

9
3
yanıtYanıtla
japonya:

balina zaten kujira demek

8
4
yanıtYanıtla
Fako:

Elemek icin sacma sapan kimsenin bilemeyeceği sorular soruluyor

10
2
yanıtYanıtla
Siyah:

58 misin 59 musun git burdan defol

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title