Haberler

Kıbrıs Gazisi Erdoğmuş: "Virüsle mücadelede Allah devletimize kolaylık versin"

Güncelleme:

Kıbrıs Gazisi Erdoğmuş: "Virüsle mücadelede Allah devletimize kolaylık versin" Kıbrıs Gazisi Mehmet Erdoğmuş: "Evde kaldığımız süre içerisinde her eksiğimizi vefa grubu üyeleri evimize kadar getirdi" "Gaziler ve yaşlılar olarak evde kalacağız ki küçüklerimize örnek olacağız" Kıbrıs Gazisi...

Kıbrıs Gazisi Erdoğmuş : "Virüsle mücadelede Allah devletimize kolaylık versin"

Kıbrıs Gazisi Mehmet Erdoğmuş :

"Evde kaldığımız süre içerisinde her eksiğimizi vefa grubu üyeleri evimize kadar getirdi"

"Gaziler ve yaşlılar olarak evde kalacağız ki küçüklerimize örnek olacağız"

ANKARA - Kıbrıs Gazisi Mehmet Erdoğmuş, "Herhangi bir şeyle mücadele ettikçe üstün gelebilirsin. Onun için virüsle mücadelede Allah devletimize kolaylık versin" dedi.

Ankara'da yaşayan Kıbrıs Gazisi Mehmet Erdoğmuş ve silah arkadaşları olan Kıbrıs Gazisi Hirfan Haykır, Kıbrıs Gazisi Nazif Kurt ile birlikte İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamada bulundu. Yaşanan Korona virüs salgını sebebi ile günlerdir evlerinde kalan gaziler bugün kendilerine verilen izinler doğrultusunda sokağa çıktı. Gaziler, süreç boyunca maskelerin, maaşlarının ve diğer birçok ihtiyaçlarının kapılarına kadar getirildiğini belirtirken, küçüklere örnek olmak için kurallara uyarak evde kalınması uyarısında bulunmayı ihmal etmediler.

"Allah devletimize zeval vermesin"

Arkadaşları adına açıklamayı yapan ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Erdoğmuş "Ülkemizde korona virüsün görüldüğü günden itibaren devletimizin almış olduğu etkili kararlar sayesinde, bu virüsü en az zayiatla bitirmek için üstün gayret gösteren, başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, Sağlık bakanımız Fahrettin Koca'yı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk'u, sağlık çalışanlarımızın tamamını, bilim kurulu üyelerini ve hükümetimizin hepsini canı gönülden tebrik ediyoruz. Biz yaşlılar ve aynı zamanda gaziler olarak bu ülkenin değerleriyiz. Hükümetimiz bizleri karantinaya aldı. Evde kaldığımız süre içerisinde her eksiğimizi vefa grubu üyeleri evimize kadar getirdi. Maskemizi, maaşımızı ve varsa başka ihtiyaçlarımız hepsi ile tek tek ilgilendiler. Allah devletimize zeval vermesin" diye konuştu.

"Herhangi bir şeyle mücadele ettikçe üstün gelebilirsin"

Türkiye'nin nasıl ki dünyada yaptıkları ile örnek bir ülke olduysa yaşlı ve gaziler olarak kendilerinin de örnek olmaları gerektiğini dile getiren Erdoğmuş, "Bugün bize 4 saatlik izin verildi. Bize düşen kurallara uyarak küçüklere örnek olmak. 'Biz bize yeteriz Türkiye'm hayat eve sığar' diyoruz. Şunu hiç unutmayalım.. Bizler bu ülkenin değerleriyiz. Bizler bir şeyler yaşadık. Herhangi bir şeyle mücadele ettikçe üstün gelebilirsin. Onun için virüsle mücadelede Allah devletimize kolaylık versin. Görünmeyen bir şeyle mücadele ediliyor. Bunun için bizlerin üzerine düşen neyse yapmamız lazım. Bizden istenen evde kalmamız ise devletin işini kolaylaştırmak için en uygunu o. 'Evde kal hayata tutun' sloganımız bu olması lazım. Devletimizin yapmış oldukları büyük bir başarı. Ülkemiz nasıl ki dünyada yaptıkları ve yardımları ile örnek olduysa bizlerde gaziler ve yaşlılar olarak evde kalacağız ki küçüklerimize örnek olacağız. Örnek örneği doğurur. Herkes üzerine düşeni yaparsa zaten bu beladan kurtulmuş oluruz" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Erdoğmuş Ankara Kıbrıs Genel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title