Haberler

Papağanını Çalan Hırsızlara Seslenen İşletmeci: Çaldıklarınız Sizin Olsun, Sadece Çapkın'ımı Getirin

Güncelleme:

Kebapçıya girip papağanını çalan hırsızlara seslenen işletmeci, "Çaldıklarınız sizin olsun, Çapkın'ımı bana getirin. Kaç paraya satacaksanız, ne kadar istiyorsanız ben size veririm." dedi.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında Yaşar Alaz'ın (60) işlettiği kebapçıya giren hırsızlar, bir takım eşyaların yanı sıra Jako cinsi 'Çapkın' isimli papağanı çaldı. Alaz, 7 yıldır beslediği papağanın çalınmasından büyük üzüntü duyduğunu vurgulayarak, "Çaldıklarınız sizin olsun, 'Çapkın'ımı bana getirin. Kaç paraya satacaksanız, ne kadar istiyorsanız ben size veririm." dedi.

HEM EŞYALARI HEM PAPAĞANI ÇALDILAR

Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'ndeki Yaşar Alaz'ın işlettiği kebapçıya, önceki gece, kimliği belirsiz kişiler hırsızlık yapmak için girdi. Kebapçıdan kafeste bulunan, Jako cinsi 'Çapkın' isimli papağan ile televizyon, 650 lira ve aralarında antikaların da olduğu duvarlardaki eşyalar çalındı. Sabah kebapçıya gelen Alaz, kapı kilidinin kırılarak, açıldığını fark etti. İçeri giren Alaz, papağanının kafesinin boş olduğunu, içinde tüylerin bulunduğunu, televizyonun, kasadan paranın ve bazı eşyaların çalındığını görünce İlçe Jandarma Komutanlığı'na haber verdi.

"NE OLUR ÇAPKIN'IMI GETİRİN"

Doğumundan itibaren 7 yıldır beslediği Çapkın adındaki papağanının çalınmasından büyük üzüntü duyan Yaşar Alaz, hayvanın sürekli masalarda dolaşarak, müşterilerin elinden beslendiğini söyledi. Papağanın telef edileceğinden korktuğunu belirten Alaz, seslendiği hırsızlardan Çapkın'ı getirmelerini istedi. Alaz, "Çaldıklarınız sizin olsun, Çapkın'ımı bana getirin. Kaç paraya satacaksanız, ne kadar istiyorsanız ben size veririm. Ne olur Çapkın'ımı getirin" diye konuştu.

Papağının Sahibi

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEDE

Öte yandan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kebapçıda detaylı inceleme yaparak, delil topladı. Çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarının kayıtlarının incelenmesinde ise minibüs sürücüsünün Yaşar Alaz'ın işlettiği kebapçının yanına gelerek, park ettiği, içinden inen 2 kişinin de yüzlerini kapatarak, çevrede dolaştığı tespit edildi. Jandarma ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Ereğlisi Tekirdağ 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (18)

EVLADINIZDAN BULUN DİYECEEM AĞIR OLUR:

Entepli , eğem . . . GETİRİN LAN ADAMIN KUŞUNU . . Şaka bir tarafa , besleyip büyütüyorsun , çocuğun gibi oluyor elin oğlu gelip alıyor . . . O acıyı ben de bilirim .

21
1
yanıtYanıtla
GARACOR:

Altin yumurtlayan papagan. Cok degerli bu.

7
6
yanıtYanıtla
Kanka:

Biri artık şu hırsızlık suçlarına ceza verse de vatandaşı düşündüğünü gösterse. Kimse artık çıksın yapsın şu işi

12
0
yanıtYanıtla
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Benimde güvercinlerim çalınmıştı . Karakola gittim , güya lügat parçalayacağım dedem ki ''Bu gün kuş çalan . . . '' Sözümü bitirmeden polis ''Yarın deve çalar değil mi? ''dedi sustum kaldım. kuş çalmanın suçu yokmuş . . O adamlar da haklı 24 saat nöbetteler

4
4
yanıtYanıtla
Yazik:

Havyana verilen değer insana.verilmiyor yszik

0
7
yanıtYanıtla
ogün:

Adamin Papagni geri verin.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızıyazın:

Hapisaneler öyle dolduki nerdeyse bir şehri geçti? Bunun çözümü siddet nemi. Falakaya yatıracak sonra ellerine sopayla vuracak Bunu 40 gün belli aralıklarla uygulasınlar bak birdaha yapıyorlarmı . Eskiden negüzel hertürlüsü vardı elektrik bile veriyorlardı. O günlerin ceza yöntemleri bir başkaydı şimdi doğru dürüst ceza vermiyorlar millet sapıttı. Korkutmazsan milleti çoğalırlar böyle . Hırsızlıkta artık meslekten sayılır hale geldi cezası salıvermek

4
0
yanıtYanıtla
yuhhh:

hirsizlarin ben taaaanediyim gardasimgerksiz insanlar

3
1
yanıtYanıtla
nurettın:

uyanık ıpucu arıyor

3
1
yanıtYanıtla
Tt:

Geride görgü tanığı bırakmamışlar.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title