Haberler

Kriz büyüyor! Süper Lig ekibi bu kez 2 kaptanı kadro dışı bıraktı

Güncelleme:

İstikbal Mobilya Kayserispor takım kaptanları Umut Bulut ile Şamil Çinaz kadroya alınmadı.

Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor'da maç kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Bülent Uygun, kadroya 18 futbolcu dahil ederken takım kaptanları Umut Bulut ile Şamil Çinaz alınmadı.

Geçen hafta Emmanuel Adebayor, Atila Turan, Adryan Tavares ve Paul Georges Ntep ile yollarını ayıran, Nurettin Korkmaz'ı sakatlar kadrosuna dahil eden İstikbal Mobilya Kayserispor'da kadro sıkıntısı yaşanırken takım kaptanları Umut Bulut ile Şamil Çinaz kadro dışı kaldı. Teknik Direktör Bülent Uygun, bu iki futbolcuyu Çaykur Rizespor maçı kadrosuna dahil etmedi. İki oyuncu, müsabakayı tribünden takip edebilecek.

Ayrıca süresiz kadro dışı bırakılan Bilal Başacıkoğlu da, sakatlığı bulunan Alpay Çelebi ile Levent Gülen de kadroda yer almayacak diğer isimler.

MUHTEMEL 11

İstikbal Mobilya Kayserispor'un Çaykur Rizespor karşısına Silviu Lung, Miguel Lopes, Benoit Poulain, Mert Kula, Yasir Subaşı, Hasan Hüseyin Acar, Dja Djedje, Bernard Mensah, Ziya Alkurt, Pedro Henrique, Artem Kravets 11'i ile çıkması bekleniyor.

EMRE DEMİR YEDEK

Teknik direktör Bülent Uygun'un Beşiktaş maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü genç yetenek Emre Demir, Rizespor maçı 11'inde yer alamadı. Geride kalan hafta içi oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında da görev almayan Emre Demir, Rizespor maçında yedekler arasında olacak. Ayrıca İsmail Çipe, Aymen Abdennour, Ben Rienstra, Ramazan Emirhan Civelek, Furkan Polat ve Aksel Aktaş da yedekler arasında oturacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstikbal Mobilya Kayserispor Şamil Çinaz Umut Bulut Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

gayseri:

Fenerbahçe maçı öncesi tüm kadro dışı affedilmiş futbolcuların paraları ödenmişti ee noldu koca bir sezon sadece fenerbahçe maçına mi hazırladınız. yazık

15
5
yanıtYanıtla
lord:

umut ne alaka bu takıma cok sey vermıs bır adama yapılan hıc hos degıl

10
6
yanıtYanıtla
KENAN:

Akhisar fenerle uğraştı kümeeyeeeee, kayseri fenerle uğraştı hadi bakalım kümeyeeee

7
8
yanıtYanıtla
SEMT-İ SAKARYA:

BÜTÜN TAKIMLARA KUZU GİBİ OYNAYAN TAKIM FENERE ASLAN KESİLDİ

yanıt2
yanıt0
KENAN:

@MANSAH kardeşim soru sormuşsun cevap verelim. Kazma umut bile Kayseri-Fener maçında düşmanlığından kininden nasılda yırttı kendini taraftarı el hareketleriyle ateşliyo felan madem çok iyi oyuncu neden kadro dışı kaldı demek ki yılda 2 defa canla başla oynuyo fenerbahçe maçlarında böyle futbolcu mu olur. Rahmetli Slaven Bilic Amcanında dediği gibi; Vizyonu Sadece Fenerbahçe''yi Yenmek Olan Bir Ligden Bir Halt Olmaz. İyi Günler.

yanıt2
yanıt0
mansah:

KAYSERI FB ıle neden ugrassın ??

yanıt0
yanıt0
ŞAMİL:

Umut efendi yeteneksizliğinle anca buraya kadarmış güle güle

10
2
yanıtYanıtla
küçük:

çok geç kalmış bir karar. tebrikler.

5
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

noluyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title