Haberler

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler - Konya Ticaret Borsası Başkanı Öztürk

Konya Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası başkanları, yaptıkları ortak açıklamayla Kayseri'deki terör saldırısını kınadı.

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü ve Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, KTO'da düzenledikleri basın toplantısında, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin ortak açıklama yaptı.

Ortak açıklamayı okuyan Öztürk, terörün kalleş yüzünü Kayseri'de bir kez daha gösterdiğini, terörü ve iş birlikçilerini lanetlediklerini dile getirdi.

"Bu oyuna karşı daha çok çalışıp üreterek güçlü olmalıyız"

FETÖ ve PKK'nın aynı olduğunu ve hepsinin tek bir yerden idare edildiğini vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Yapılan karanlık eylemlere rağmen sinmeyeceğiz ve korkmayacağız. Konya iş dünyası olarak devletin yanındayız. Gerekirse bin yıl önce yurt edindiğimiz bu topraklarda hep birlikte şehadete ereceğiz ama asla teslim olmayacağız. Yapılan saldırıların amacı, ülkemizin bölgede etkinliğini kırmak ve ekonomik olarak zayıflatmaktır. Bu oyuna karşı daha çok çalışıp üreterek güçlü olmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi milli seferberlik ruhuyla ülkemizin güçlenmesi ve İslam coğrafyasının huzura ermesi için kararlılıkla hareket edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Çevik selçuk öztürk Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title