Haberler

Kayseri Dağ Koşusuna Takım Elbise Giyerek Katıldılar

Dağ koşusuna takım elbise giyerek katıldılarKayseri'de hafta sonu Erciyes'te düzenlenen Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ maratonunda yarışan koşucular Hüseyin Burgaz ve Bilal Gül yarışmanın tüm etabını takım elbise giyerek koştu.

Dağ koşusuna takım elbise giyerek katıldılar

Kayseri'de hafta sonu Erciyes'te düzenlenen Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ maratonunda yarışan koşucular Hüseyin Burgaz ve Bilal Gül yarışmanın tüm etabını takım elbise giyerek koştu.

Kayseri Erciyes A.Ş. ve Middle Earth Travel iş birliği ve Uluslararası Patika Koşuları Birliği (International Trail Running Association - ITRA) sertifikalı Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonuna yarışmacı olarak katılan Hüseyin Burgaz ve Bilal Gül, 60 kilometreyi bulan etabı takım elbise ile kat etmeye çalıştılar.

Yarışmaya katılan diğer sporculardan farklı olarak takım elbiseyle 017 ve 018 göğüs numarası ile katılan yarışmacılardan Hüseyin Burgaz rahatsızlığından dolayı koşuya devam etmeyerek yarıda bıraktı. Diğer yarışmacı Bilal Gül ise Erciyes'in zorlu tepelerine karşı direnç göstererek 13 saat 55 dakikada finish noktasına ulaşarak yarışmayı dokuzuncu bitirdi.

Farkındalık olması için yarışmaya takım elbise ile katıldığını söyleyen Gül, ' İnsanların istedikleri kıyafetle her ortamda koşabileceğini göstermek istedim' dedi. Bilal Gül, kimi zaman dağda hayvan otlatan çobanlarla da sohbet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bilal Gül Kayseri Erciyes Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title