Haberler

Kayıp Kadın Aranırken Ormanda Bulunan Çantalar Ekipleri Alarma Geçirdi

Güncelleme:

Adana'da 3 Ekim günü kaybolan kadını, ormanlık alanda arayan AFAD ekibinin bulduğu, içinde kimyasala benzeyen madde bulunan iki çanta polisi alarma geçirdi.

Adana'da Sarıçam ilçesi Çukurova Üniversitesi Yerleşkesinde yakınlarında kaybolan kadını ormanlık alanda arayan AFAD ekibinin bulduğu içinde sünger, pamuk ve kimyasala benzeyen madde bulunan iki çanta polisi alarma geçirdi.

ARAMALAR O BÖLGEDE SIKLAŞTI

Edinilen bilgiye göre, olay, Sarıçam ilçesi Çukurova Üniversitesi Yerleşkesinde meydana geldi. İddiaya göre, 30 yıldır depresyon hastalığıyla mücadele eden Hatice Duymaz (57), eşi Orhan Duymaz (64) ile birlikte 3 Ekim günü Balcalı Hastanesine geldi. Orhan Duymaz aracı park edip eşine ilaç yazdırmaya gitti. Bir süre sonra ise ilacı yazdırıp geri geldi. Ancak eşini araçta bulamayınca polise haber verdi.

KADIN BULUNAMADI

Yapılan çalışmalar sonunda kadının en son üniversite yerleşkesi içinde dolmuş duraklarının arka tarafındaki ormanlık alana gittiği saptandı. AFAD ekipleri bu alana gelerek kadını aramaya başladı. AFAD drone de kaldırarak ormanlık alanı yukarıdan kuş bakışı tarama imkanı buldu. Ancak kadın bir türlü bulunamadı.

İKİ MAVİ ÇANTA BULUNDU

Bu arada AFAD ekipleri ormanlık alan içinde iki mavi çanta buldu. Çantayı kaldıran ekipler çok ağır olduğunu görünce şüphelenerek polise bilgi verdi. AFAD ekipleri polis gelmeden çantayı açtığında içinde sünger ve pamuk olduğu altında ise kimyasal malzemeye benzeyen bir şey olduğunu saptadı. Bir süre sonra ise olay yerine bomba imha ekipleri sevk edildi. Ekipler malzemeyi incelediğinde kum olduğunu saptadı.

"BOKS TORMASI ÇIKTI"

Polis çantaların içinden kimyasal bir malzeme çıkmamasına rağmen ne olduğunu öğrenmek için araştırmaya derinleştirdiğinde yakınlarda spor salonu olduğunu burada boks kursuna gelen öğrenciler olduğunu belirledi. Polis kursa gelen bir kaç öğrencinin kendince boks torbası yaptığını bunu da yurda kadar götürmek yerine salonun yakınına ormanlık alana sakladığı salona geldikleri zaman buradan alıp antrenman yaparken kullandıklarını belirledi.

Bu arada, kayıp kadın Duymaz'ın Muğla'da bir akrabasının bulunduğu ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

AFAD 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Jdj:

Millet aç

10
4
yanıtYanıtla
xx:

et git bira icecegine kofte ye

yanıt3
yanıt3
eke:

Adana da kayıp olmuş, yakın ya Muğla da çıkmış. bu kadına sormak lazım Ne İşsin Sen. .

7
0
yanıtYanıtla
Habere bak !:

Kadının eşi hastaneden yanında kadın olmadan nasıl ilaç yazdırabilmiş acaba? haberde adam kadını otoparkda arabanın içinde bıraktığını yazıyordu. o doktoru da sorgulamak lazım!

5
0
yanıtYanıtla
VATAN53:

eğitim kum torbasıymış. telaşa gerek yok hadi yırttı adana bu seferlik. kadında bulunmuş o da sevindirici. rahatsız olabilir kadıncağız unutkan hastalığı.

4
1
yanıtYanıtla
boks torMası çıktı:

yürügit torbamı tomamı ?

3
1
yanıtYanıtla
Lombak:

Maksat haber yaptık olsun.

2
0
yanıtYanıtla
GÜLNARLI:

kum torbası bunlar ya. o kadarını anlayamamışlarmı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title