Haberler

Kayıp çocuk 12 saatlik çalışmayla bulundu

Malatya'nın Arapgir ilçesinde oyun oynarken kaybolan 5 yaşındaki çocuk 12 saat sonra bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kayakesen Mahallesi'ne akraba ziyaretine giden Gürbüz ailesi, dün akşam saatlerinde mahallede oyun oynayan çocukları Sadık Gürbüz'den (5) haber alamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Bunun üzerine arama çalışması başlatan jandarma ekiplerine Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Turgut Özal Tıp Merkezi Arama Kurtarma (TÖSAR) ekipleri destek verdi.

Arapgir İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem koordinesinde il ve ilçe jandarma komutanlığı, AFAD, UMKE, TÖSER ekipleri, güvenlik korucuları ve mahallelilerden oluşan yaklaşık 500 kişilik ekip, çocuğun bulunması için sabah saatlerine kadar arama çalışması yaptı.

Arama çalışmaları sürürken çocuk, sabah saat 06.00 sıralarında bir servis şoförü tarafından mahalleye yakın bir bölgede yol kenarındaki elektrik trafosunun yanında otururken bulundu.

Sağlık kontrolleri için 112 Acil Servis ekibince hastaneye kaldırılan çocuğun, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Arapgir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title