Haberler

Kastamonu Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk, Memur-Sen'i Eleştirdi

Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk, Memur-Sen'i eleştirdiTÜRKİYE Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Memur-Sen'in hazırlamış olduğu 'Eğitim Yönetiminde Liyakat ve Kariyer Sistemi' raporunu eleştirerek, "Bugün niye feryat etmeye başladılar liyakat diye biliyor musunuz?

Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk, Memur-Sen'i eleştirdi

TÜRKİYE Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Memur-Sen'in hazırlamış olduğu 'Eğitim Yönetiminde Liyakat ve Kariyer Sistemi' raporunu eleştirerek, "Bugün niye feryat etmeye başladılar liyakat diye biliyor musunuz? Çünkü artık hedef haline gelecekler." dedi.

Türkiye Kamu-Sen Kastamonu Şubesi'nin olağan genel kurulu Şerife Bacı Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Kongrede konuşma yapan Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Memur-Sen'in hazırlamış olduğu 'Eğitim Yönetiminde Liyakat ve Kariyer Sistemiö raporunu eleştirdi. Kamunun liyakatsiz bir anlayış ile tepeden doldurulmak istendiğini ifade eden Koncuk, şöyle dedi: "Bu hırsızın Ahlaktan bahsetmesi gibi bir durumdur. Kamuyu siz liyakatsız bir anlayış ile tepeden dolduracaksınız. Liyakatı, bilgisi, becerisi olmayan olanları tenzil ediyorum. Hazırlanmış listeleri mülakat komisyonlarının önüne vereceksiniz. Mülakat komisyonlarına dayatma yapacaksınız bütün bunların sorumlusu sizler olduğunuz halde bugün diyeceksiniz. Yav kardeşim Genel Müdürde öğretmende memurda liyakatlı insanlardan seçilmelidir diyeceksiniz. Bugün niye feryat etmeye başladılar liyakat diye biliyor musunuz ' Çünkü artık hedef haline gelecekler. Türkiye bu yolla, torpille, yandaşlık anlayışıyla yönetici seçtiği sürece birileri gidemeyecek."

Kamuda işlerin iyi gitmediğini ifade eden Koncuk, "Okullarımızda işler iyi gitmiyor, hastanede, postanede işler yürümüyor ve bugün bunun herkes farkında. Bu ülkeyi yönetenlerde farkında. Şimdi soracak birileri kim yaptı bunu? Sorumlu kim? Sorumlu Memur-Sen değerli arkadaşlar. İlçe müftüsüne kadar adam atattıran Memur-Sen. Böyle yönetici atama sistemi olur mu? Bir ülkenin iyi yönetilmesi için bütün kurumların bir kere sağlam gerçekten dirayetli işini bilen insan ilişkileri üst düzeyde yöneticilerle bunun yapılacağını bilmemiz lazım. Şimdi bütün bunları yapanlar çıkmış liyakat diyorlar. Emin olun Kamuda bunu söyleyen bu sorumluluğu taşıması gereken insanlar bunlar olduğu halde, bunu söyleyen bu insanların yüzüne memurlarımızın hep beraber yüzüne tükürmesi lazım. Siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz, alay mı ediyorsunuz diye tükürmesi lazım. Bu yüzden tüm memurlarımızın da kendilerini özeleştiriye çekmeleri lazım." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Koncuk Kastamonu Memur Sen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title