Haberler

Kasımpaşa Tayfur Havutçu ile anlaşma sağladı

Güncelleme:

Kemal Özdeş ile yollarını ayıran Kasımpaşa, son olarak A Milli Futbol Takımı'nda Lucescu'nun yardımcılığını yapan Tayfur Havutçu ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Süper Lig'de istikrarsız bir görüntü çizen Kasımpaşa, Kemal Özdeş ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörünü buldu.

beIN SPORTS'un haberine göre Hikmet Karaman ve Şota Arveladze ile de görüşen Kasımpaşa, son olarak Tayfur Havutçu'da karar kıldı ve 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

LUCESCU'NUN YARDIMCISIYDI

Mircea Lucescu'nun A Milli Futbol Takımı'nda yardımcılığını yapan Tayfur Havutçu, daha önce Beşiktaş ve Adana Demirspor'da görev yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tayfur Havutçu Mircea Lucescu Kemal Özdeş Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

DOĞRUYA DOĞRU:

OĞUZ ÇETİN VE TAYFUR HAVUTÇUDAN BİR NUMARA OLMAZ, DONUK MAT HEYCANSIZ İNSANCIL TARAFLARI DİALOGLARI KISITLI. . HEP DİSİPLİN İLE YÜRÜMÜYOR BU İŞLER. . YARDIMCI ANTRÖNÖR OLARAKTA YILLARCA MİLLİ TAKIMDA BİR HİÇTİLER. . İYİ PARA KALDIRDILAR

8
2
yanıtYanıtla
HST:

ÇOK ÇOK DOĞRU VE NET BİR ANALİZ. İKİSİDE FUTBOLCULARLA İLETİŞİM KURAMAYAN TEORİK KİŞİLER. .

yanıt3
yanıt0
Leo Messi:

Haftaya beşiktaşımın 3 puanı garanti :)

4
1
yanıtYanıtla
asd:

Masaya birer birer dönüyort şikeye bulaşanlar, hayırmı gençler.

3
1
yanıtYanıtla
es:

tayfur cok kötü kalplı gıcık herıfdir mıllı takımda görev yaparken her yenilgide sevınmıştir mıllı takım tayfurdan kurtulmakla cok ıyı yaptı yaramaz sevimsiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title