Haberler

Kars'ta çantasını polise vermeyen Çinli turist, panik yarattı

Güncelleme:

Kars'ın en işlek noktalarından Faikbey Caddesi'nde görülen Çinli turist, kenttekilerin panik yaşamasına neden oldu. İhbar üzerine o noktaya giden polis ve sağlık ekiplerine çantasını vermeyen Çinli turist tedirginliği artırdı. Turist, daha sonra gözetim altına alındı.

Koronavirüs Türkiye'nin bir numaralı gündem maddesi olunca sokaktaki yaşam da bundan direkt etkileniyor. Kars'ta görülen Çin uyruklu bir kişi de hareketlilik yaşanmasına neden oldu.

Faikbey Caddesi'nde Çin uyruklu turisti gören vatandaşlar, durumu hemen 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen özel kıyafetli Acil Sağlık ve UMKE ekipleri ile polis, vatandaşları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

ÇANTASINI VERMEK İSTEMEDİ

Çevrede kısa süreli tedirginliğin yaşandığı olayda, Çinli turist ikna edilerek eldiven ve maske verildi. Daha sonra ambulansa doğru giden Çinli turist, bu sefer de sırt çantasını yetkililere vermek istemedi. Sağlık ekipleri cadde üzerinde esnaflık yapan vatandaşlardan bir poşet aldı. Çin uyruklu kişinin sırt çantası poşete konularak ambulansa bırakıldı. Ardından da Çinli turist ambulansa bindi.

GÖZETİM ALTINA ALINDI

Sağlık ekiplerince gözetim altına alınan Çinli, Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi. Koronavirüs olup olmadığı henüz bilinmeyen Çin uyruklu turist, hastanede gözetim altına alındı. Çinli turistin Erzurum'dan Kars'a geldiği öğrenildi. Turistin Yabancılar Şube Müdürlüğünce Erzurum'a gönderileceği belirtildi.

Kars'ta çantasını polise vermeyen Çinli, panik yarattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çin Halk Cumhuriyeti Kars Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (5)

hakan:

bu mevsimde ne turisti belli ki gizli bir misyonu var millet burnundan soluyor kimi görsem bir daha asla çin malı almam diyor bu adamın ne işi var iyice araştırmalı

11
1
yanıtYanıtla
sıkın:

sıkın kafasına

7
1
yanıtYanıtla
dost:

bunun ne işi var türkiyede direkt telef edin

5
2
yanıtYanıtla
antiçin:

bir daha çin malı mı aslaaaaaa

3
1
yanıtYanıtla
MALAKA:

La ne işi var turistin memlekette? Allahım nasıl bir ülkeyiz almqayın kardelişm bunları.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title