Haberler

Kardeş Çocukları 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kardeş Çocukları Son Bölüm İzle

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Kardeş Çocukları geçtiğimiz akşam 12. bölümüyle ekranlara geldi. Hayat, teyzesi ve Yıldırım ile ilgili tüm gerçekleri öğrendi ve bundan sonraki süreçte Hayat'ı neler bekliyor merak konusu oldu. Kardeş Çocukları dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeş Çocukları dizisinin 12. bölümünde neler oldu?

Kardeş Çocukları dizisi son bölümüyle Pazar akşamı ekranlara geldi. Volkan'ın itirafı üzerine hayal kırıklığına uğrayan Hayat'ın sonraki adımı ne olacak? Kardeş Çocukları dizisinin 12. bölümünde neler oldu? 13'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kardeş Çocukları dizisi hakkında merak edilenler…

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜ VE FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Pazar akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kardeş Çocukları dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Hayat'ın gerçekleri öğrenmesiyle annesi Ümran ile yeni bir başlangıç yapma hazırlıkları Umay'ı rahatsız eder. Umay'ın Hayat'ı durdurmak için yapacağı planlar ise izleyenler tarafından merak konusu oldu.Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Kardeş Çocukları 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kardeş Çocukları Son Bölüm İzle

12'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yaşananların ardından Yıldırım, Umay ile ilgili tüm gerçekleri Hayat'a anlatır. Böylelikle Ümran ile Yıldırım da Hayat'ın bildiklerinin aslında yanlış olduğunu anlar. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla Hayat, teyzesine ''sen yılansın'' der ve annesine yaptığı haksızlıklardan utanarak Ümran'a sarılır. Her şeye rağmen Umay vazgeçmiş değildir.

Kardeş Çocukları 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kardeş Çocukları Son Bölüm İzle

Volkan'ın Hayat ile öpüştüğünü itiraf etmesine Hayal şahit olur ve ortalık yangın yerine döner. Hayat sonunda Volkan'a aşık olduğunu açıklar ancak Hayal'in sorusu üzerine Volkan, Hayat'a aşık olmadığını söyler. Umay ise evden ayrılmak isteyen Hayat'a engel olmak için her yolu deneyerek, Cemal'i dahi planlarına dahil eder. Tabi Hayat, Umay'ın yanı sırada Yıldırım'a çok öfkelidir. Bu durum Ümran'ı üzer.

Kardeş Çocukları 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kardeş Çocukları Son Bölüm İzle

Rezzan'ın, Umay'ın Ümmi olduğunu öğrenmesi yeni bir dönemin başlangıcı olur. Rezzan'ın katil olduğunu haykıran Umay, bir an oradan uzaklaşıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title