Haberler

Karantinada olan Yasmin Erbil, Instagram'dan göbek dansı yaptığı anları paylaştı

Güncelleme:

Koronavirüs salgınından dolayı evde olan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, dans videolarına bir yenisini daha ekleyerek göbek dansı yaptı.

Çin'den başlayarak dünyaya yayılan koronavirüs salgını Türkiye'ye de sıçradı. Salgından korunmak isteyen vatandaşlar ise kendilerini evine kapattı. Bu süreci evinde yalnız geçiren Yasmin Erbil ise, sık sık dans ederek bu anları da takipçileriyle paylaşmaya başladı.

GÖBEK DANSI YAPTI

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı olan Yasmin Erbil, cüretkar kalça danslarına bir de göbek danslarını ekledi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Yasmin Erbil, yaptığı son paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yasmin Erbil son olarak karantinada stres atmak için evde göbek dansı yaptığı anları paylaştı.

KİMSE İZLEMİYORMUŞ GİBİ DANS EDİN

Evde olduğu sürede Instagram'ın yanı sıra TikTok uygulamasına da merak saran Yasmin Erbil, çektiği dans videosunu iki hesabında da paylaşarak "Herkese inat kimse izlemiyormuş gibi dans edin" dedi.

Karantinada olan Yasmin Erbil, Instagram'dan göbek dansı yaptığı anları paylaştı

KÜVET POZLARINI PAYLAŞMIŞTI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde de küvette çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaşmıştı. Küvetinde köpük banyosu yapan Erbil, "Çıkmayacağım" diyerek peş peşe fotoğraflarını paylaşmıştı.

Karantinada olan Yasmin Erbil, Instagram'dan göbek dansı yaptığı anları paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Mehmet Ali Erbil Yasmin Erbil Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

ORKESTRA:

herkese inat dans edin, yobazlara inat 2 kere dans edin :D

0
13
yanıtYanıtla
Tuncay:

Anlamakta zorlanıyorum. Annen, baban, evladın, kardeşin bu kadar yakın biri ağır hastayken bu ve benzeri paylaşımlar yapmak nasıl akla gelebiliyor? İnsanız bir ağlıyoruz bir gülüyoruz çok normal ama sosyal medyada paylaşımı anlayamıyorum ve böyle insan karakterlerini normal bulmuyorum

9
1
yanıtYanıtla
Nıfko:

Bu kızın ne ahlakı kalmış, ne de bir utanması.

4
1
yanıtYanıtla
sebep:

neden bunun haberi paylaşılıyor anlamak mümkün değil

3
1
yanıtYanıtla
FATİH:

KENDİSİYLE TANIŞMAK İSTERİM. . KÖTÜ BİR NİYETİM YOK. . CİDDİ DÜŞÜNÜYORUM. .

1
2
yanıtYanıtla
YASMİN.:

Özelden Yaz Yazışalım.

yanıt1
yanıt0
aa:

tepki vereceksenız böyle maymunlara verin. Ebru Şallı 9 yasında çocugunu kaybetmiş bir annedir. ama ınsanlara bırılerı bır yerlerını gosterdımı ona iyi bakarlar.

3
0
yanıtYanıtla
NURİ GAZOZ:

Çok erken sarkmışlar. Durum iyi değil.

2
0
yanıtYanıtla
Garbun:

Neden böyle zıpır zıpır davranıyor, ussal olarak tasavvuru hafızam kaldırmıyor.

2
0
yanıtYanıtla
Rutorn:

Tasavvur bile edemediğim mücella tavırlar tecahül ediyor.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title